Miért lehet hazavinni magánemberként a műkincseket a Szépművészetiből?
Mert van egy olyan kormányunk, amelyik úgy véli, hogy rá és a haveri körre nem vonatkoznak a törvények, csak ránk.
Mert azt hiszik, hogy nekik joguk van állami tulajdon felett rendelkezni. Ahol a nemzeti bank közpénzeket juttathat alapítványoknak és leszarhatják a jogerős bírósági ítéletet és mindenhez az agymosott rajongók változatlan lelkesedéssel tapsolnak, ott semmin nem kell csodálkozni. Undorító egy ország lett a mienk...
ne haragudjál már, az én haverjaim nem vittek semmit soha haza, főleg nem értékeket, plána nem a szépművészetiből..
egyébként ha így is lenne a fidesz háromcsapással már réges régen lesújtottam volna rájuk,
egyébként ha nem tudnád, én már rég haza loptam magamnak a szentkoronát, a jogart meg az almát is, és már rég királlyá koronáztattam magamat, a stadionomban ami a te pénzedből is épült hi-hi-hi
csók: orbánisztánból, a ti szeretett királyotok.
Amit itt írsz, azt a fiatalok rossz viccnek vehetik, pedig Orbán valóban magához vette "Őfelségét, a Szent Koronát" a Nemzeti Múzeumból. Csak nem vitte haza szerény otthonába, hanem a Parlament épületében helyeztette el, Habony Árpádra bízva az őrizetét. (Elnézést a túlzott tömörítésért, utána lehet olvasni. A képkölcsönzési ügy kapcsán sokat írnak erről is.)
A te képeden kinek a koronáját viseli? Magyar királyok képein ezt még nem láttam.
Nem értem. Mit fojt bele a valami valamibe? És hol?
Milyen maffia,valamit elloptak?
Érthetetlen a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!