Ti egyetértetek ezzel a kijelentéssel?
Esetleg megtudnád indokolni is a válaszod?
Az lemarad,hogy nincs rossz válasz,szóval aki válaszol a kérdésre az mindenképpen fel lesz pontozva:)
(persze a gyűlölködő kommenteket ha egy mód van rá hanyagoljuk)
Természetesen hallottam róla:)
Az idézet egy antifeminista oldalról származik és arra voltam kíváncsi,hogy ez általános nézőpont-e vagy sem.
Margaret Thatcher nevéhez tegyük hozzá az "könnyen befolyásolhatóságát" jellemzõ ragaványnevét:
a vaslady :)
Amúgy Merkel asszony is eléggé határozott. ( Persze, lehet, azért mert azt monják neki ... :) )
De több nõi politikus és veztõ is rácáfol erre, Golda Meir, Indira Gandhi, Bandaranaike asszony. Ami nem jelenti, h nem volt olyan is.
De sztem nagy tévedés, pont akkora, mint amikor azt hiszem, hogyen szúrtam ki a csajt, pedig pont fordítva. Mer, ha nem, hát álhatok a fejem tetjére és lehetek a legfrankóbb, akkor is le leszek koptatva :)
Ha ezt a marhaságot ferfi írta, hát az ilyenekbõl lesznek a legpapucsabb férjek, ráadásul úgy, hogy észre se veszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!