Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikor lesz olyan élet nálunk...

Mikor lesz olyan élet nálunk mint Nyugaton?

Figyelt kérdés
pl mint Ausztriában, takarító is keres nettó 1100 eurót, albérlet 500 euró és normálisan meg tud élni a maradékból.
2016. febr. 3. 23:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%

Legelső lépésként ha nem lopnak el minden létező és nem létező pénzt a drága politikusok.

De a valóságban soha, most is nagy keleti hátraarc van.

2016. febr. 3. 23:34
 2/14 anonim ***** válasza:
A volt keleti blokk nem valószínű hogy fel tud zárkózni oda. Minden volt KGST ország le van csúszva ilyen téren. Inkább az fogja csökkenteni a különbséget hogy a nyugat is kezd egyre lejjebb csúszni, most már pl Ausztriában is százával utasítják el a munkanélküli segélyeket, támogatásokat vonnak meg, stb.
2016. febr. 3. 23:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Belátható időn belül biztosan nem fog Kelet-Európa felzárkózni a Nyugathoz. Esetleg csak a nyugati perifériához (Portugália, Spanyolország, Dél-Olaszország) néhány évtizeden belül.
2016. febr. 4. 00:21
 4/14 anonim ***** válasza:

Akkor ha a vezetőknek az ország, annak lakói és a fejlődés lesz a fontos nem pedig a faszméregetés. Bár elhiszem hogy akinek kis farka van annak sok cucc kell, hogy menőnek tűnjön. Villa, kocsik, luxusnyaralás. Érdekesnek találom mellesleg, hogy mindig a dagadt törpék lesznek milliomosok. Hajdú Péter, Andy Vajna. Bár szerintem ha valakit a csajok mindig kinevetnek a kinézetük miatt (ez a két díszpinty pedig tuti hogy így járt) elhatározzák, hogy sok pénzt gyűjtenek és akkor majd megveszik a szerelmet. Mert hát se a testükkel se a személyiségükkel nem tudnak csajt fogni így hát marad a pénz.

Faszméregetés: Nekem több villám, kocsim, pénzem van mint neked bibí!!!

Például Angliában azt a burgonyát ami kicsit is hibás nem helyezhetik forgalomba, megy a kukáéba. Itt meg a múltkor is vettem fél tucat burgonyát, elkezdtem hámozni és a közepéig rohadt volt. A paradicsom sárgás és kemény. A barackot a kés alig vágta el. :DD Bár én nem vagyok meglepve ez az ország már Hunyadi Mátyás idejében se ért szart se. Akkor is csak a vezetők éltek meg jól a többiek meg egyéb a kutyaszarral egyenértékű óccó kaját. Én azt mondom, hogy aki teheti húzzon az Egyesült Királyságba. haverom pár hónap alatt összeszedte a pénzt egy elég drága számítógépre. Idehaza gyűjtögethetett volna évekig.

2016. febr. 4. 00:28
 5/14 anonim ***** válasza:
Tartok tőle,soha.De már az is jó lenne,ha megközelítenénk őket.
2016. febr. 4. 00:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Itt? :D

Soha.

Inkább Bulgária felé tartunk.

2016. febr. 4. 01:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Még lesz nálunk magasabb életszínvonal is. Csak nem azért, mert a mienk növekszik, hanem mert a nyugati nagyobbat fog esni.
2016. febr. 4. 02:01
 8/14 anonim ***** válasza:

7-es, fejtsd már ki miért fog a nyugati életszinvonal nagyot esni.

Gondolom ez a hanyatló nyugat frázis...

2016. febr. 4. 02:46
 9/14 anonim ***** válasza:

Csal szeretné, hogy nagyot essen.

Mert hát ha a magyarnak nem lehet jó akkor másnak se legyen. :333

2016. febr. 4. 04:39
 10/14 anonim ***** válasza:
95%

LOL

soha. mert mire eleritek a mostani ausztriai szintet azok megint 20 evvel elottetek fognak jarni.

2016. febr. 4. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!