Mikor lesz olyan élet nálunk mint Nyugaton?
Legelső lépésként ha nem lopnak el minden létező és nem létező pénzt a drága politikusok.
De a valóságban soha, most is nagy keleti hátraarc van.
Akkor ha a vezetőknek az ország, annak lakói és a fejlődés lesz a fontos nem pedig a faszméregetés. Bár elhiszem hogy akinek kis farka van annak sok cucc kell, hogy menőnek tűnjön. Villa, kocsik, luxusnyaralás. Érdekesnek találom mellesleg, hogy mindig a dagadt törpék lesznek milliomosok. Hajdú Péter, Andy Vajna. Bár szerintem ha valakit a csajok mindig kinevetnek a kinézetük miatt (ez a két díszpinty pedig tuti hogy így járt) elhatározzák, hogy sok pénzt gyűjtenek és akkor majd megveszik a szerelmet. Mert hát se a testükkel se a személyiségükkel nem tudnak csajt fogni így hát marad a pénz.
Faszméregetés: Nekem több villám, kocsim, pénzem van mint neked bibí!!!
Például Angliában azt a burgonyát ami kicsit is hibás nem helyezhetik forgalomba, megy a kukáéba. Itt meg a múltkor is vettem fél tucat burgonyát, elkezdtem hámozni és a közepéig rohadt volt. A paradicsom sárgás és kemény. A barackot a kés alig vágta el. :DD Bár én nem vagyok meglepve ez az ország már Hunyadi Mátyás idejében se ért szart se. Akkor is csak a vezetők éltek meg jól a többiek meg egyéb a kutyaszarral egyenértékű óccó kaját. Én azt mondom, hogy aki teheti húzzon az Egyesült Királyságba. haverom pár hónap alatt összeszedte a pénzt egy elég drága számítógépre. Idehaza gyűjtögethetett volna évekig.
Itt? :D
Soha.
Inkább Bulgária felé tartunk.
7-es, fejtsd már ki miért fog a nyugati életszinvonal nagyot esni.
Gondolom ez a hanyatló nyugat frázis...
Csal szeretné, hogy nagyot essen.
Mert hát ha a magyarnak nem lehet jó akkor másnak se legyen. :333
LOL
soha. mert mire eleritek a mostani ausztriai szintet azok megint 20 evvel elottetek fognak jarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!