Jó lenne ha Erdélyt visszacsatolnák Magyaroszághoz? Ti örülnétek?
Figyelt kérdés
vélemények?2010. márc. 28. 16:02
21/27 anonim válasza:
16:42! Én nem a hasznot lesem, mindenképp visszacsatolnám a területeket, de ha már csatolunk, akkor nézzük a gazdasági dolgokat is. Mert ezzel mindenki jól járna.
22/27 Zenon válasza:
Természetesen örülnék.Erdély is a mi hazánk része, csak elvették tőlünk, és ez különbség!Erdély magyar föld kellene, hogy legyen...
de mit kezdenénk 5 millió románnal a visszacsatolás után?
23/27 anonim válasza:
Mit kezdenenk,mit kezdenenk?Mit kezdunk most 2 millio{plusz}cigannyal{amibol 1,900.000 nem dolgozik.
A nep akarata dontson egy terulet felett.Ez a lenyege.Ha az ott elok tobbsegben megszavazzak hogy Mo-hoz akarnak tarozni akkor akar ide is tartozhatnanak.A romanoknak minden lehetoseguk megvan arra hogy maguk dontsenek,ha akarnak maradnak ha akarnak mennek.A magyaroknak nem volt meg ez a lehetoseguk.
Ez a trianon egy nagy igazsagtalan neppusztito szennyes dolog.
24/27 anonim válasza:
Minek? Én ellene lennék,de ez a téma teljesen tárgytalan egyébként. Legalábbis a közeljövőben ne számítson senki ilyesmire.
25/27 anonim válasza:
Nekem abszolút tökmindegy, mert így se voltam még egyik 'leszakadt' mo-s részen sem. Legfeljebb ha ez valami előnnyel járna, pl olcsóbb tej vagy ilyesmi.
26/27 anonim válasza:
Örülnék neki,bár Erdély az így is magyar terület.(Mondjuk az igaz,hogy félteném azokat a gyönyörű erdőket a magyar rabló erdőgazdálkodástól).
27/27 anonim válasza:
Borneó és Celebesz
Magyar volt és magyar lesz!!! :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!