Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha valaki feltölt magáról egy...

Ha valaki feltölt magáról egy olyan képet, amin valamilyen illegális szerrel "pózol", például fű, akkor a rendőrség tehet lépéseket ez ügyben, és akár le is tartóztathatja az illetőt?

Figyelt kérdés

A mennyiség 1-2 füves cigaretta, nem pedig egy kannabisz ültetvény.

A kérdés nem rám vonatkozik, csak láttam egy képet egyik nagyon régi ismerősömről, ahol a haverjaival füves cigiznek.

2016. jan. 25. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:
jó hülye a haverod! a rendőrség meg az nni is szeretettel nézegeti a facebookot... de ők tudják
2016. jan. 25. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha ilyet tapasztal, vagy ilyen jut a tudomására, én úgy tudom, hogy nem csak tehet, hanem hivatalból is tennie kell, nincs mérlegelési lehetősége. A felhasználókon keresztül lehet legkönnyebben megtalálni a terjesztőt, és ezt ők is tudják.
2016. jan. 25. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:

A haverodról eszembe jutott, mit mondott a medve:

"Vadász, te szopni jársz ide..."

2016. jan. 25. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!