Kibővített CSOK-nál ha megvan a két gyerek (egyik 2 másik 5 éves) és a harmadikról még csak ultrahang felvétel van akkor már jár a 10 millió? Lehet jelentkezni érte? Válaszokat köszi.
24. héttől a magzat is gyerek, így három gyerekesként igényelhetitek. De a 10 millió csak új lakásra (legalább 60 negyzetmeter) vagy új házra (legalább 91 negyzetmeter) igényelhető. A hitelt nem kötelező felvenni mellé, de annyira ne rohanj, még nem igazán vannak képben a bankok. Az FHB-nál állítólag már lehet igényelni, de én nem lennék az elsők között, sokat fognak szöszmötölno vele. Meg először vagy ki kellene nézni egy lakást, vagy el kellene gondolkodni, hogy hova építkeztek, milyen házat, tervezőt kellene keresni stb.
Aha 18 millióból telekkel együtt. Milyen minőségben? Mert nem mindegy... Én nem laknék egy hőhidakkal teli, rosszul szigetelt, silány anyagokból épített házban lakni. De persze kinek mi az igénye...
Ki mondta, hogy telekkel együtt?Ami amúgy 2 millió volt.
Szal a 20 milliós keretbe belefér.
Az hogy te nem vagy képes kihozni 18 millióból egy 100m2-es házat, az már csak a te bambaságod.
Utána kell járni, ennyi.
Itt nagyon bűzlik nekem valami :D
A migráns ügy után most mindenki a CSÓK-on csámcsog...
Tipikus figyelem elterelés a FIDESZ ámokfutó, piszkos ügyeiről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!