Mely országok azok Magyarország mellett, melyek többségét hasonlóan szegény/kispénzű emberek teszik ki?
"Mit ennél, mit vennél föl, hol laknál, hogy élnél ha nem lennének gyárak? "
Ma is gyárat ettem, miután felvettem egy gyárat.:D
Jólvan nem kell dühöngeni, csak megjegyeztem, hogy régóta sejtettem hogy a nagy észosztó ismét valami szellemi óriás lesz, és bejött.
Már ne is haragudj, de honnan tudod, hogy én mit csinálok a gyárba? Elárulom, hogy szellemi munkát végzek. Olyan munkát, amit a stílusodól ítélve, ha fejre állnál se tudnál elvégezni.
Szerintem amúgy gyerek vagy, ezért nem vagy tisztában a dolgokkal.
"Elárulom, hogy szellemi munkát végzek."
:D:D
Nyilvánvaló.
A ti szokásotok hazudni.
Amúgy meg egyenlőre ott tartunk, hogy rólad nem tudni, hogy mit csinálsz.
Szerintem maximum nyáron diákként fagyit árultál, és ez minden amit letettél az asztalra.
Olvasd már vissza öcsi, hogy miket írkálsz.
Még így névtelenül sem mered felvállalni, hogy mivel foglalkozol(szerintem tanulással).
Aki meg röhejes az te vagy.
Olvasd vissza, hogy milyen szavakkal minősítettél több millió embert. Kamionsofőröket, gyári munkásokat...
A való életbe azon a ponton faképnél hagytalak volna.
Leírtad magadat. Egy nulla vagy.
De hát nem tudsz itthagyni, azt is megfigyeltem hogy utolsó beírás betegséged van! :D Ezt is követni fogja még egy. Különben rosszul alszol. :D
14F/fagyiárus (csak nyáron)
Hát te mit csinálsz öcsi?
Ha nem veled vitatkoznék legalább 20 kommentár óta, még el is hinném, hogy neked nincs beírás kényszered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!