Ez miért volt Himnusz gyalázás?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=YmkvekbvCA0
Nem lehet énekelni a nemzet Himnuszát mert a világ legszomorúbb himnusza?
Több nyugat-európai város főterén láttam már hogy fiatalok kórusban és vidáman énekelték a himnuszukat és senkit sem zavart.
2015. dec. 27. 12:54
1/2 anonim válasza:
Gondolom, a rendezvény volt törvénytelen, nem volt bejelentve. Ezért vitték el őket, nem azért, mert a Himnuszt énekelték.
Egyébként én szeretem a Himnuszt. Bennem semmi rossz érzést nem kelt. Nem is depressziós, vannak benne sikeres és kudarcok is, a végén meg biztatás. Akárcsak a való életben.
2/2 Andizsuzsi válasza:
Ez valóban gyalázatos volt. Ha valaki akkora magyar, hogy nála nagyobb nincs is, tanulja már meg a Himnuszt tisztességesen énekelni.
Gondolom a Gàrdának volt engedélye arra az összejövetelre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!