Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A jobboldali beállítottságú...

A jobboldali beállítottságú emberek miért ilyen "énközpontúak"?

Figyelt kérdés

Nekik ne mondja meg senki milyen színvonalon éljenek.

Ők annyi autót tartanak,amennyi nekik jól esik.

Nem érdekli őket a környezetvédelem,a fenntarthatóság.

Nem érdekli őket a globális felmelegedés,klímaváltozás.

A jelenben és a pénznek élnek.

És,ha megmered kritizálni őket,hogy talán lentebb kellene venni a jólétből,akkor azt fröcsögik,hogy ők megdolgoztak mindenért.

A következményeket nem vállalják.Ha klímaváltozás lesz,akkor szerintük szépen falat kell húzni Európára,és hagyni az embereket a sorsukra.

Azokat az embereket,akik miattuk kénytelenek menekülni.

Mikor veszi észre az ember,hogy ez az anyagias,kapitalista,szociálisan érzéketlen világ hosszú távon megbosszulja magát?

2015. dec. 23. 21:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%

Várj, én is tudok demagóg dolgokat mondani!

Szerintem épp hogy a liberalizmus énközpontú. "Megyek a saját fejem után, senki nem szólhat bele az életembe, nem korlátozhatnak a személyes szabadságomban".

2015. dec. 23. 22:50
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
Irigy vagy, hogy neked semmi nem jutott?
2015. dec. 23. 22:52
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Vicces nézni ahogy itt gyakorin a jobboldal és a baloldal egymásnak dobálja ugyanazokat a sztereotípiákat :D nem is különböztök olyan nagyon, ugye?
2015. dec. 23. 23:31
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

"Nekik ne mondja meg senki milyen színvonalon éljenek."

Ne is. Ha mást nem érdekel az én életszínvonalammal, hogy mi jó nekem, miért törődjek én az afrikaiakkal?

"Ők annyi autót tartanak,amennyi nekik jól esik."

Ameddig erre törvényes lehetőség van, annyit tartok, amennyit fenn tudok tartani. Sok adó terheli ám ezt, amiket befizetek.

"Nem érdekli őket a környezetvédelem,a fenntarthatóság."

De érdekel, csak azt nehéz levezetni nekem, ha ma este nem vágtam volna tele a fürdőkádat hab testem alá, akkor az a víz miként segített volna valakinek Afrikában.

"Nem érdekli őket a globális felmelegedés,klímaváltozás."

Érdekel, ám vannak olyan nézetek, hogy a klímaváltozás nem is az emberi tevékenység közvetlen következménye. Korábban is volt jégkorszak, felmelegedés stb. Nyilván nem tesz jót neki az a terhelés amit a jelenlegi ipar jelent, de nem látom én ezt olyan egyértelműen, a földi éghajlat nagyon bonyolult dolog.

"A jelenben és a pénznek élnek."

Mind abban élünk.

"És,ha megmered kritizálni őket,hogy talán lentebb kellene venni a jólétből,akkor azt fröcsögik,hogy ők megdolgoztak mindenért."

Meg hát. De egyébiránt milyen konkrét dolgokra gondolsz? Ugyan milyen jólét? Gyerek, család, idős szülők, bevásárlás, munka, majd még biciklivel tekerek télvíz idején bevásárolni.

"A következményeket nem vállalják.Ha klímaváltozás lesz,akkor szerintük szépen falat kell húzni Európára,és hagyni az embereket a sorsukra."

Tudsz jobbat? Ha ide zúdul pár millió klímamenekült, akkor hipp - hopp meg is szűnt a klíma probléma?

"Azokat az embereket,akik miattuk kénytelenek menekülni."

Ők maguk miatt menekülnek. Mert hat - nyolc gyerek van egy családban, a semmire. Nekem egy van, őt jól el tudom tartani. Én vagyok a hibás az ő esztelen szaporodásukért? Nigéria maholnap 200 milliós ország, 40 éve a harmada volt, 25 éven belül eléri a mai USA populációját a 300 milliót, tized akkora területen. Ugyan ki üti őket lapátnyéllel, hogy ennyi gyereket gyártsanak? Agyrém.

2015. dec. 24. 00:28
 15/19 anonim ***** válasza:
29%
Én nem igazán veszem észre,hogy ebben olyan nagy különbség lenne a baloldali,jobboldali,vagy liberális emberek között.Mindegyiket addig érdekli a környezetvédelem,amíg nem jár áldozattal és a saját kényelmét nem érinti.Persze nem mondom,hogy nincsenek kivételek,csak nagyon kevesen és ez nem azon múlik,hogy milyen az ember politikai beállítottsága.
2015. dec. 24. 00:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Érdekes gondolatmenet!

Szerintem még várj 10-20 évet, és fuss neki mégegyszer!

2015. dec. 24. 03:10
 17/19 anonim ***** válasza:

A környezetvédelem - többek között - mindenki érdeke. Ezt szétszedni politikai nézetekre, tipikus magyar piszkálódás, ami nem vezet sehova, csak kárt okoz.

Ugyan úgy van pazarló jobboldali, mint baloldali. És ugyan úgy van természetvédő jobboldali, mint baloldali. Tudod miért? Mert ők nem se99fejek, hanem az emberi értékeket tartják fontosabbnak, mint a politikát.

Ezt kéne a parlamentben is tenni. Közösen küzdeni valamiért emberi értékek mellett. Nem egymásnak esni olyan dolgokban, amik csak hátráltatnak. De ez már rég nem arról szól, hogy a népnek mi legyen jó, hanem karrierista, egyéni szintű gazdasági érdek és a másik eltiprása a fontos. Ezért nem ment el 40% szavazó. És egyre többen fognak távol maradni, ha ilyenek születnek, mint ez a kérdés.

2015. dec. 24. 10:07
 18/19 anonim ***** válasza:
9%
ma 22:05 Nem tudsz magyarul? Hogy esetleg egy normális mondatot leírj zárójelek meg lolok nélkül?
2015. dec. 24. 10:36
 19/19 anonim ***** válasza:
#18: Nézz tükörbe! Van miért!
2015. dec. 24. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!