Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A külhoni magyarok miért nem...

A külhoni magyarok miért nem költöznek Magyarországra?

Figyelt kérdés

Mindenhol olvasom hogy "elnyomják" őket. Nem érzik jól magukat. Nem engedik csak Szlovákul meg Románul beszélni. Hiányzik nekik az anyaország. Magyarok akarnak lenni teljes-körűen.

De akkor miért nem költöznek Magyarországra? Miért nem tesznek valamit azért hogy "magyarabbak" lehessenek?

2015. dec. 10. 14:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
52%

Nekem jó itt Szlováiában. Én még nem találkoztam utálkozó szlovákkal,vagy elnyomással.

Talán csukva tartom a szemem. Döntsétek el ti.

2015. dec. 10. 20:04
 22/27 progizo ***** válasza:
12%

#20. "normális vezetőik voltak"

Akik alatt hol kisebb, hol nagyobb mértékű a magyarellenes kártya kijátszása. Ez a normális a Felvidéken???

2015. dec. 10. 20:27
 23/27 anonim ***** válasza:
76%

"Szlovákia és Magyarország. Utóbbi megrekedt valahol a rendszerváltás előtti korszakban"

Sajnos ebben igazad van, de többi mondatod baromság.

2015. dec. 11. 00:18
 24/27 anonim ***** válasza:
70%
Én járok Szlovákiába hetente többször is és higyjétek el elég szembetűnő a különbség a két ország között, Sokan el se hinnék, hogy mekkora iparosodás ment ott végbe. Nem véletlen, hogy náluk már 2009 óta az Euro a fizetőeszköz, nálunk meg még tervben sincs, hogy bevezessék.. Ezzel azt hiszem mindent elmondtam mekkora a szakadék Szlovákia és Magyarország között.. Egyébként a szomszédos országok se lehetnek valami jó véleménnyel rólunk, mi okuk is lenne? Ők igazi Európai országhoz méltóan fejlődnek minden téren, mi pedig lefelé süllyedünk és itt nem csak a gazdaságra gondolok, hanem a társadalmi berendezkedésre is. Mi egy diktatúrába haladunk bele. Elbalkániasodó kis gyarmat vagyunk egy despota őrülttel az élén, aki végleg romba is fogja dönteni majd. Szép kis kilátások mondhatom...
2015. dec. 11. 01:56
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha már rászánnák magukat a költözésre szerintem előbb mennének nyugatabbra, mintsem ugyanolyan vagy rosszabb életkörülmények közé...
2015. dec. 11. 08:06
 26/27 anonim ***** válasza:

Egyszerű a válaszom! MErt nem vágyok oda!

Sokan a határ túloldaláról jobban tudják osztani az észt milyen itt élni,holott egyszer nem léptek át a határ ezen oldalára,hgy megbizonyosodjanak a valóságról. Kell nekik,amit nem ismernek. Utálják,amit nem is ismernek.

De persze mit szólok én bele,aki egész életében itt élt,hogy milyen itt élni. Ti olvastok róla sokat,úgyhogy az biztosan úgy van! Net előtt felsőfokú vizsgát tesztek a környező országban élő magyarok elnoymásáról,nehéz körülmények közti életéről,már csak a gyakorlati tapasztalat hiányzik a bebizonyításához,de az nem szükséges ugyi?

És ha mégis kijelentem,hogy jó itt nekem földig pontoztok,mert a gonosz másik oldal véleményét képviselem a sajátjaim ellenében gondoljátok. :-D

Nyelvet nem nehéz megtanulni,mivel találkozol vele minden nap. Van rá 18 éved,hogy egyetemen vagy az élet komolyabb területein életképes légy! Akinek ez kevés az buta. Az anyaországban sem számíthat jobb életkörülményekre. Ugyanis azért tenni kell bárhol is lakj.

2015. dec. 11. 09:32
 27/27 anonim ***** válasza:

"Nem loptak ők semmit csak normális vezetőik voltak és ezáltal a gazdaságuk hatalmas mértékben fejlődött. Ezért nem említhető ma mer egy lapon Szlovákia és Magyarország."

Úgy könnyen okoskodsz szlovákocska, hogy új államként szinte államadósságuk sem volt ha jól tévedek így az nem húzta őket visszafelé. A csehek meg mivel viszonylag fejlettek voltak pár dolgot a seggük alá raktak, pl. iparosítottak valamennyit.

2015. dec. 11. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!