Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen autókat adnátok a...

Milyen autókat adnátok a kormány tagjainak?

Figyelt kérdés
Az adófizetők pénzéből veszik ezeket az autókat. Reálisan milyen autókat adnátok nekik? Jogos a 6-7-8 milliós Skoda vagy VW államtitkároknak? Vagy éppen egy 1-2 milliós Suzukit adnátok nekik? Vagy csak egy BKV bérletet?
2015. dec. 8. 17:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Trabantot! Az úgy is kormányváltós!
2015. dec. 8. 19:56
 12/22 anonim ***** válasza:
Támogatom a rabszállító ötletét. Sajnos nem valószínű, hogy valaha is beleülhetnek a parlamenti bűnözők.
2015. dec. 8. 20:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Ezeknek az embereknek több tízmilliós vagyonuk van, ha nem százmilliós vagy milliárdos.

Miért is kéne nekik autót vennünk?

2015. dec. 8. 20:18
 14/22 anonim ***** válasza:
semmilyen autót, vegyen magának. én sem kapok a cégtől ahova dolgozni járok, és gondolom ők könnyebben megveszik maguknak mint én, pedig nekem is van. céges autó 6-7-800 ezres keresetek mellet, vicc. meg lakhatási támogatás stb. akkor mire költik a fizetésüket? mi miért nem kapjuk ezeket? költői kérdés.. mondjuk rossz nézni a bérpapíromat, amikor látom hogy 50 ezret levontak tőlem, a cég befizetett utánam még 70 ezret, és én kapok 95 ezret nettóba, amit még vihetek a boltba ahol 27%ot még oda adok ezeknek a tetveknek hogy stadionokkal sikkasszák el a pénzünket, egészségügy meg az egész ország infrastruktúrája meg romokban. így kell pár éven belül porig rombolni egy országot, ennek vagyunk a nézői :(
2015. dec. 8. 20:40
 15/22 anonim ***** válasza:
Realisan? Akkor utazzanak a sajat zsebukre!
2015. dec. 8. 20:57
 16/22 anonim ***** válasza:

Belefájdult az arcom a nevetésbe! Olyan jópofa, képregénybe illő poénokat írtatok ide! :D

Én lepukkant Trabantokat adnék nekik, ha már ilyen sznobok! A rabszállítóssal is egyetértek. Már csak egy csapdát kéne állítani, hogy gyanútlanul belesétáljanak abba a kocsiba :D

2015. dec. 8. 21:46
 17/22 anonim ***** válasza:

"Vagy rendőrautó. Ő fizeti, én szállítom."

A régi szép időkben Orbán a rendőrautó hátsó ülésén utazott!

2015. dec. 8. 21:49
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Bánná a fene, ha akár százmilliós Bentley-vel is járkálnának, ha közben úgy vezetnék az országot, hogy azzal az átlagember számára is érezhetően nőne az életszínvonal. Ha normálisan meg lehetne élni az országban, szerinted hol érdekelne hogy mivel járkálnak a vezetők?
2015. dec. 9. 01:20
 19/22 anonim ***** válasza:
17-es: és ott is fog majd utazni
2015. dec. 9. 06:58
 20/22 anonim ***** válasza:

Lerágott csont. Ha Trabanttal megy tárgyalni a miniszter szóba sem állnak vele.

Sokkal többet veszít rajta az ország mint amennyit nyer.

Inkább az eredmények számonkérésén kellene vázlatoztatni.

Ha az illetékes miniszter nem tette a dolgát 4 éven át akkor akár a bilincs is csattanhasson a kezén.

2015. dec. 9. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!