Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak nekem tunik ugy hogy az...

Csak nekem tunik ugy hogy az ISIS eleg hirtelen bukkant fel? Vagy mar regota jelen van de csak mostanaban tett szert hatalomra?

Figyelt kérdés

2015. dec. 8. 02:08
 1/6 tetro ***** válasza:
vagy régóta jelen van, csak te nem tudtál róla, mert nem tájékozódsz olyan médiumokból, amikben megjelentek?
2015. dec. 8. 02:34
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
Nemcsak neked. Ezért kell figyelni, hogy nehogy valaki ezzel kapcsolatban hozzon meg olyan törvényeket, amiket eddig a társadalom nem fogadott volna el. Főleg, hogy nekünk elég becsuknunk a kapukat és nem kell félnünk az ISIS től
2015. dec. 8. 03:15
 3/6 anonim ***** válasza:
4%
CIA kreálmány az egész, hogy lehessen a 'terror ellen' harcolni. Szánalmas.
2015. dec. 8. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
szerintem meg az a szanalmas, ha a lokottek azt kepzelik hogy a vilagon minden cia krealmany.
2015. dec. 8. 09:09
 5/6 anonim ***** válasza:
77%
Biztos nem csak neked. De kellő tájékozottsággal lehetett tudni. Nem a név fontos, hanem a szemlélet, amit képviselnek. Továbbá az, hogy mitől jön létre ilyen szemlélet. Minthogy minden feltétel adott volt, valóban csak idő kérdése volt, hogy sokak számára is észrevehető legyen.
2015. dec. 8. 09:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
2014 nyár elejétől jelentek meg a hírekben mint Iszlám Állam nevű terrorszervezet. Azelőtt csak egy átlagos szír lázadócsoport volt a sok közül.
2015. dec. 9. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!