Visszajön a régi szocpol?
A Szocpol úgy működött, hogy kaptál x millio forintot ha vállaltál záros határidőn belül monjdjuk 5 év , 1 gyereket, vagy 2 gyereket vagy többet.
Minnél többet vállaltál annál több szocpolt lehetett felvenni
Viszont..
Ha te felvettél 2 gyerek után és nem lett 2 gyereked csak 1 vagy nem lett egy se, akkor vissza kellett fizetned a pénzt.
Egyébként pedig nem.
Erről szólta szocpol.
Egyféle családalapítási támogatás az államtól a fiatal pároknak..
Kedves 20.36!
Szerintem is k-ra vicces, hogy többezer ember, többek között a férjem és én is ezért nem fogunk soha saját lakáshoz jutni. Örülj magadnak, remélem, rád dől a házad...
20:36 vagyok, utolsó válaszolónak:
Szocpol, tehát gyerekek is vannak!!!Amiért azt kívántad hogy dőljön ránk a ház, én azt kívánom hogy soha ne is legyen házad!!! Te idióta nő
Úristen! Mi megy már itt is. Nem elég amit a kormány és a politikusok csinálnak még itt a kérdésekben is összevesztek a politikán. Megosztották ezt a társadalmat ma Magyarországon és ezt használja ki minden egyes párt.
Kell a radikális változás, de szükség van arra is, hogy valamilyen módon segítsék a fiatalokat. A Ratkó korszak gyermekei most kerülnek nyugdíj közeli állapotba. Ez azt jelenti, hogy kb. minden egy bejelentett dolgozó fiatalra 4 nyugdíjas jut. ezzel nem lenne gond, DE mivel minden támogatást elvettek a fiataloktól ami még segített is, hogy mondjuk gyermeket vállaljanak, ezért a népesség száma csökken. Mivel a mostani fiatalok nem vállalnak be gyereket vagy, ha igen akkor 1-et. Ezért ezeket a fiatalokat (akik most azok) nem lesz aki majd az adójából eltartsa. Egy kicsit lássatok tovább is és ne egymást szapuljátok, mert annak aztán tényleg semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!