Hogy léphetnék be az ISIS-be?
Természetesen a kérdés csak elméleti tényeket takar, inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi a folyamata annak, hogy valaki felveszi az iszlám vallást, és belép az ISIS-be?
Vagy egyáltalán hogy szedik össze ezeket az "önkéntes" terroristákat?
Vannak erre specializálódott embereik, akik a netet bújják naphosszat, és pl az ilyen és ehhez hasonló webes oldalakon nézik ki állhatna melléjük?
Mert mondjuk most is ha én franciaként tettem volna fel ezt a kérdést, Franciaországban akkor lehet már rám írna privátban egy beszervező, ha tudná hogy a szándékaim komolyan lennének?
Nyilván nem akarok és eszem ágában sincsen ilyen terrorista szervezetekkel még csak köszönő viszonyban sem lenni, de nagyon érdekel hogy szervezhetik be az embereket, és veszik rá arra hogy öngyilkos bomba merénylők legyenek.
"inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi a folyamata annak, hogy valaki felveszi az iszlám vallást, és belép az ISIS-be?"
Ezek nem felveszik az iszlámot, hanem beleszületnek.
Vagy te azt hiszed, hogy akik az EU-ból mennek ki, azok európaiak?
Értesítsd, ha ettől neked boldogabb lesz a közérzeted.
Nem tudom az elméleti kérdéseket mióta tilos közzétenni?
Nyilván érdekel az, hogyan lesz valaki olyan szinten agy mosott, hogy képes saját magát felrobbantani, mert én úgy gondolom ez nem egy hétköznapilag megszokott dolog.
#2 volt róla szó, hogy Európaiak is felveszik az iszlám vallást, és belőlük is potenciális terroristát csinálnak.
Ugyan is keresztényként nem léphetsz be az ISIS be (gondolom) ezért elsőnek az iszlámot kell felvenni, hogy hithű legyél Allahhoz, akinek a nevében követed el a merényleteket.
"europaiak is mennek szep szammal."
Erre tudnál valami forrást adni, hogy európai etnikumú emberek tömegesen veszik fel az iszlám vallást és mennek Szíriába harcolni?
Mi a túrónak akarod felvenni az iszlám vallást?!
Ember, napi 5x kell pucsítani Mekka irányába, nem ihatok meg egy sört egy felessel, rahamadám ideján egy hónapig nem lehet enni, meg ilyen marhaságok.
Ne legyél már valláskárosult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!