Miért van az, hogyha kifejtem a véleményem egy politikai kérdésben, akkor a másik párt szimpatizánsai nyomják a piros kezet egyből?
"Csak egy jobbikost érdekel,hogy milyen a százaléka.Érthető is,a legtöbbnek egyetlen sikerélménye az életben egy jó százalék egy virtuális világban.
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:47"
Most rossz helyen kopogtattál. Mszp-re fogok szavazni, és pont hogy a jobbikosok azok akik folyamat lepontoznak. És nem az zavar hogy leviszik a %-omat, hanem az hogy mások meg egy egy kérdésnél csak azt látják hogy ennek meg annak 35-40-50%-a van és már le is írják magukban a válaszolót.
Sőt a politika topicban volt olyan jobbikos aki ezzel érvelt, hogy ebből is látszik hogy az Mszp-s hozzászólásokra nem érdemes odafigyelni mert a vak is láthatja hogy alacsony a %-uk :D
"Csak egy jobbikost érdekel,hogy milyen a százaléka.Érthető is,a legtöbbnek egyetlen sikerélménye az életben egy jó százalék egy virtuális világban."
Kérdező!
Szerintem próbáld meg magadban újból értelmezni ezt a mondatot, mert kissé mellélőttél. Segítek picit, jó?
"Csak egy jobbikost érdekel, milyen a százaléka."
...ezért ők mindig mindenkit pontozgatnak. Egymást is.
"Érthető is,a legtöbbnek egyetlen sikerélménye az életben egy jó százalék egy virtuális világban."
Ez utóbbi mondat pedig határozottan negatív színben tünteti fel a jobbikosokat ("akik ugye virtuális világban élnek, és nincs sok valódi sikerélményük").
Nem ártana megtanulni mondatot értelmezni, különben a félreértések végül felesleges indulatokat generálnak...
"Nem ártana megtanulni mondatot értelmezni, különben a félreértések végül felesleges indulatokat generálnak..."
Tudok mondatot értelmezni, a kedves válaszolót kérd meg inkább hogy ne fogalmazzon félreérthetően. :D
Csak egy kis érdekesség én kísérletből beírtam egy kérdésre, hogy "Ő Magyarország gyöngyszeme"//mármint Budaházy, ezt anno a naptv-ben hallottam.
Gondoltam nekem már mindegy így is le vagyok pontozva.
Hátha feljavulnak a pontjaim. Ja most 27%-on áll ez a kijelentésem. Szóval szerintem nemcsak a jobbikosok aktívak.
Számomra ebből még két dolog lehetséges, hogy a Jobikkosok is ezt a kijelentést baromságnak tartják, vagy elvből látták, hogy nem lehetek jobbikos ugyanis 39%-on álltam.
Talán az egyezményes köszönés segít a százalékomon.
Szebb Jövőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!