A Hír tv milyen politikai nézettel rendelkezik?
Irtani akarja a cigányokat? :D Ezen jót röhögök mindig.
Nem akarja irtani, csak megregulázni őket, hogy ne lopjanak, meg dolgozzanak. Meg a megélhetési gyeerekgyártást akarja visszaszorítani. Meg persze azt ne felejtsd el, mekkora teher az államnak az orbitális nagy segélyük.
"hallottam már róla, hogy Irtani akarja a cigányságot"
EZT ki mondta neked???
te minden baromságot elhiszel?
fiatal vagy még te
" hogy szinte alig tudok valamit."
látszik is
A jobbik csak a bűnözőket akarja megbüntetni
legyen akár cigány vagy Magyar
de azért be kell látni hogy Magyarországon nagy probléma a cigány bűnözés
A jobbik nem írtana senkit, hanem a bűnözöket (akik többségében cigányok) megdolgoztatná! nem hiszem h ez egy neo-náci vagy fasiszta elképzelés lenne...
persze nekik azért nincs egyetemi végzetsségük, de ha kirakják őket egy mezőre, a kezükbe adnak egy kaszát, akkor azt a munkát el tudják végezni. Vagy ha erre is alkalmatlanok, akkor jönnének a szigorítások...
Engem is kb ilyen korban kezdett el érdekelni a politika, de akkor még bedőltem a fidesznek...
Egy a lényeg: ha elfogulatlan műsort akarsz nézni, akkor echo tv-t, hírtv-t, atv-t, meg úgy az összes adót felejtsd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!