Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a terrorista...

Mi a véleményetek a terrorista nőröl? Lent

Figyelt kérdés
Olvastam hogy rákényszerítették a bombát, ő nem is akarta. Mielőtt felrobbant, kiabált hogy segítség. Néztem róla képeket, igazi bulis csaj volt, nem hinném hogy valóban meg akart volna halni. Szerintetek mi lehet az igazság?
2015. nov. 22. 05:11
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Dögöljenek meg! Aki mást megöl, nekem édesmindegy, hogy hogy került oda. Nehogy már a terrorista nőkért is én aggódjak!
2015. nov. 22. 06:52
 2/4 anonim válasza:
78%
Akkor miért nem jajveszékelt amikor ráraktak azt az övet? Azért kiabált, hogy a rendőrök bejöjjenek es akkor robbanjon. Ki volt képezve az is. Nem bulis csaj volt, a szomszédjai szerint fekete lepelben járt már egy ideje.
2015. nov. 22. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

Aki korpa közé keveredik...

Amúgy meg ki tudja, mit az igazság. Vagy valóban nem akart meghalni, vagy az volt a terv, hogy a nagy "segítség!" kiabálással minél több rendőr bemenjen hozzá és ők is meghaljanak.

Amúgy meg nem tudom, hogy egy 55 kg-s, erőből tiltakozó nőre hogyan lehet rárakni egy mellényt.

2015. nov. 22. 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Dugnám!
2015. nov. 22. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.