Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik azt mondják hogy a...

Akik azt mondják hogy a Francia terrortámadás miatt ne legyen Francia zászlós profilkép, és példálóznak hogy miért nincs Orosz. Azok miért nem Orosz zászlós képet tesznek ki?

Figyelt kérdés
Egyszerű szerkesztőprogrammal kivitelezhető.
2015. nov. 15. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
Nincs francia zászlós profilképem. Elvileg minden ember egyformán fontos, gyakorlatilag viszont egy barátodat vagy rokonodat jobban megsiratod, mint egy számodra idegent. Ez esetben egy meggyilkolt európai ember jelképezi a "rokont", mivel hozzád hasonló életet élt és akár te vagy a szeretteid is lehettetek volna a helyében.
2015. nov. 15. 20:00
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Egy rokont nem lehet jelképezni ebben az esetben.. Az oroszokkal nem érzel együtt? Aki tényleg ilyen jótét lélek az nem válogat az emberek között, hogy most ezt azért sajnálom mert itt él, most ezt nem sajnálom mert nem kék a szeme meg barna a haja stb.. Tehát mégis csak képmutatás a dolog, de legalábbis nem őszinte az biztos
2015. nov. 15. 20:06
 13/15 anonim válasza:
64%
Én is kitehettem volna francia zászlós profilképet, mert rettenetesen sanálom, ami történt! De akkor minden nap valamelyik másik ország zászlaját tehetném ki.. ami most Franciaországban történt, az történik a háborús övezetekben Irakban, Szíriában, stb.. és szintén sokszor civilek az áldozatok. ott is van olyan, hogy ledobnak egy iskolára bombát és meghal 128 ember. Attól még, hogy látjuk ezt a médiában, illetve nem olyan részletesen, van!
2015. nov. 15. 21:22
 14/15 anonim ***** válasza:
33%

"egy barátodat vagy rokonodat jobban megsiratod, mint egy számodra idegent"

Ekkora izzadtságszagú dumát :D

Már miért lenne barát a francia és miért idegen az orosz?? :D

Legtöbb szereptúljátszó ismerősöm ráadásul több orosz ismerőssel rendelkezik, mint franciával.

2015. nov. 15. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem tettem ki zászlós profilképet, bár együttérzek. Nem érzem korrektnek. Például szíriaiként mélyen megrendítene, hogy a franciáknál "csak" ennyi történik és már gyászban a világ. Szerintem ez bántó, de ez csak az én véleményem.
2015. nov. 15. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!