Mi a véleményetek a roaming díj tervezett megszüntetéséről?
Lenyelik a szolgáltatók a kieső bevételeket vagy rá fogják terhelni az átlag előfizetőkre?
Azaz már megint a gazdagok költségeit csökkentik a az átlag terhére?
Mert olyan sok magyar ember telefonal kulfoldrol mobilrol:)
Amikor en kint voltam elso dolgom az volt hogy vettem egy ottani sim kartyat. Illetve egyeb hivasaimat skype-rol inteztem.
Nem Magyarországról van szó hanem az EUról.
Nagyon orulok neki mivel viszonylag sokat utazom az EUn belul.
Nem hiszem hogy altalanos aremeles jonne, a piaci verseny ezt nem teszi lehetove.
"Nem hiszem hogy altalanos aremeles jonne, a piaci verseny ezt nem teszi lehetove."
Én meg hiszem hogy a piaci Kartell lehetövé teszi.
mit gondolok?
azt hogy paraszt vakítás
pont a tavkozlesben nincs piaci kartell, baromi nagy verseny van.
Persze Magyarorszag mas, de itt az EUrol van szo.
Tényleg nagy a verseny. Németeknél van Vodafon, Telekom, meg O2. És ezeknek az alárendeltjei. Gondolom máshol sincs másképp.
Az élelmiszeriparban is annyira nagy a verseny, hogy a Penny, Rewe, Real, Netto, Lidl Aldi, Kaufland szinte mindig szinkronban emelik az alapélelmiszerek árát.
"Nemetorszagban rengeteg tarifa, elofizetes, dijcsomag valaszthato, szolgaltatobol is van rengeteg."
pont ezért nem lehet majd kiszűrni hogy hol és mikor építik be az árba a roaming díjjakat
8# Pont ezt mondtam koräbban hogy minegyik az említett 3-nak a sleppje.
A klarmobil a vodafoné, a simplytel az o2-é, és így tovább. A három nagynak az infrastruktúráján él a sok kicsi, némelyik talán a tulajdona is a nagyoknak.
Ha a 3 nagy kezet fog, hogy ök márpedig emelnek, akkor a kicsik vagy a saját költségükön nem emelnek, vagy emelnek, mivel a használati díj nekik is elemkedik. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!