Ti aláírjátok a kvóta ellen indított "Védjük meg az országot! " elnevezésű petíciót?
Kíváncsi vagyok ti hogy vélekedtek.
Én sem értek egyet a kvótával sem azzal hogy nagyobb számban telepítsenek ide. Viszont én nem írom alá a petíciót, mert népszavazást nem lehet kezdeményezni erről. A másik dolog hogy egyszer már aláírtam a Fidesznek és aztán furcsa módon hívogattak, meg küldtek levelet a helyi szervezettől. Nem akarok a régen csak így nevezett "Kubatov" listára felkerülni. Az aláírásomnak meg van értelme? Mit kezdenek majd vele? Kinek adják? Szerintem mással kellett volna próbálkozni nem pedig aláírás gyűjtéssel.
Csakis akkor, ha mellette lesz egy ív, amiben az lesz, hogy "Lemondunk az összes EU-tól kapott pénzünkról, mert megvédjük a hazát az ingyen kapott idegen pénztől".
Ha egy csapat tagja vagy, akkor alkalmazkodnod kell hozzá, nem pedig külön kapura játszani. Vagy legközelebb kimaradsz a közös vacsorázásból.
# 13
Közben még dobj be a közösbe és majd ők azt elosszák meg megmondják mit hogy csinálj!
Szerinted Norvégia mért nem lép be a nagy csodás Európai Unióba???
"Szerinted Norvégia mért nem lép be a nagy csodás Európai Unióba???"
- Nahát, egy ellenpélda megcáfolja, hogy Németország, Franciaország, Luxemburg, Hollandia, Belgium racionális okokból léptek be, és tagok a mai napig. Biztosan mindenki más hülye, főleg azok, akik még nem tagok, de belépnének, Norvégia és Svájc az egyetlen okosok.
Igen. Javítja a kormány pozícióját mikor fellép a ránk erőltetett betelepítés ellen.
Sajnos sok a félretájékoztatott válaszadó =)
Jogilag az EU elvárása a határok őrizete. Minden schengeni határral rendelkező országnak ellenőrizni kellene minden ide menekülőt, és csak a státusz elbírálása után engedhetnék be az embereket.
Németország és követői súlyosan sértik az EUs jogot a nyitott határaikkal.
Arra nézve nincs kötelezettség hogy kinek mennyi menekültet kell befogadni, ez csak Merkel álma: oda a karrier ha nem sikerül átverni az EUn a kötelező kvótát.
Arra sincs ötletük hogy hogy tartják helyben a befogadottakat (mind Németországba megy úgy is), és hogy mi legyen a maradék 4 millióval aki ebben és a következő évben érkezik ha marad az európai tehetetlenség.
Morálisan szintén visszataszító: arra biztatják a migránsokat, hogy induljanak olyan veszélyes útra ahol 1000-ek halnak meg, miközben EUR milliókkkal etetik az összes útba eső bűnszervezetet - csak hogy a végén 70%-ukat visszaküldjék (vagy többet).
Mindezt azzal a céllal, hogy Németország lenyúlhassa a minőségi munkára képes szíreket Szíriából a háborút kihasználva.
Semmi humánus, magasztos vagy követésre méltó nincs ebben, csak gazdasági megfontolások és jó adag média propaganda.
Továbbá minden EUs egyezménnyel ellentétes a kontrollálatlan befogadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!