Szerintetek van -e politikai irányultsága ennek a Gyakorikérdéseknek? Akik gyakran látogatják, vagy az üzemeltetőnek?
Hát, szerintem nem igazán. Egyedül csak a rasszizmust (vagy az őszinte véleményformálást egyes témákban) nem csípik.
De egyébként jobbára csak azokat a kérdéseket és válaszokat törlik, amiket jelentenek.
Az oldalnak SEMMI!
A látogatóknak biztos, mert emberek vagyunk :)
Ne legyen már üldözési mániád :D
az üzemeltetőknek nincsen, mert leszarják, a reklám a lényeg.
viszont a moderátoroknak biztosan van, mert nem egyszer töröltek már kérdésemet, amiben teljesen korrekt módon kérdeztem tényeket, a Fidesz folyamatos szapulásáról.
természetesen baloldaliakat, hogy fejtsék már ki nekem az álláspontjukat, miben nem értenek egyet a Fidesszel.
megkérdeztem a törlés okát emailban, a válasz az az volt hogy provokatívnak találták a kérdést, pedig kértem azt is hogy korrekt módon adjanak választ arra miért törölték, hogy a jövőben többet ne sértsem meg a szent szabályzatot.
"a kérdést provokatívnak találtuk" -ez volt a korrekt válasz.
volt mikor simán csak azért törölték a válaszom, mert kicsit erősebben baloldali kritikát ejtettem benne, de nyilván a szabályzatot nem sértve, vagyis ezek szerint mégis mert törölték.
volt olyan is, hogy egy válaszoló sértegettet, anyázott, fogyatékos fszfejnek nevezett stb, többször is jelentettem a válaszát, de még a mai napig megvan a kérdésben.
ez amúgy egy szintén Fidesz szapuló válaszoló volt, aki engem sértegetett mert kb leírtam azt, hogy az ég kék nem pedig hupilila, ennyi.
szóval ebből vonja le mindenki a tanulságát, bár nem olyan nehéz.
"Szerintem is liberális az oldal üzemeltetője. Vagy liberálisok pénzelik."
A NORMÁLIS ember liberális, vagyis nem ítél el senkit csak mert más, mint ő.
Ennyi hülye embert itt, hogy eleve a kérdés felvetődött..... Nem mindenkit érdekel a politika, engem sem, nehogy már szemellenzős gyűlölködőnek kelljen lenni....
'A NORMÁLIS ember liberális, vagyis nem ítél el senkit csak mert más, mint ő.'
Normális ember mérsékelten liberális. A legnagyobb baj ezzel a hozzáállással, h könnyen adhat támpontot visszaélésekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!