A migránsok miért csinálják ezt?
# 1 Mindenki ezt mondja/kérdezi vissza ha felmerül ez a kérdés.
Viszont én azt nem értem, hogyha tényleg ez a gondjuk a kajával hogy disznóhús van benne akkor (és itt jön az a rész ami k*rvára felidegesít) MINEK FOGADJÁK EL egyáltalán ha utána úgyis eldobják??!! Nyilván senki nem fog pisztolyt a fejükhöz hogy "vedd el vagy véged"...
primitív tahók, akiknek dolgozni büdös, viselkedni megerőltető, jogokat követelni szórakozás.
Erre mondják: más kultúra. Én kultúrának nem nevezném, legfeljebb viselkedésmódnak, elvégre a cismpánzok is viselkednek valahogy. Mi a lényege? Az, hogy ezek a drága fiatalemberek nem demokráciában, hanem primitív körülmények között szocializálódtak. Nincs semmiféle keresztény alapú humanista világnézetük, ők zsákmányszerzésben gondolkoznak. A ragadozó ösztönösen megérzi a zsákmányállat gyengeségét. Ők a toleráns, barátságos viselkedésben nem humanizmus és jószándékot, hanem gyengeséget látnak, amelyet ki KELL használni. Ugyanakkor - hogy Oscar Spengler mondta - valaha féltek a fehérektől,ma csak megvetik és kiröhögik. Miért teszik? Mert megtehetik.
Az első pillanatban leveszik, hogy itt nem fogják bántani őket, mert nem szabad. És olynaok, mint az ötéves hülyegyerek, aki rájön, hogy az óvónéni nem pofozhatja fel. Elkezdi feszegetni a pofonláda fedelét, sérthetetélensége biztos tudatában.
(Többek között ezért felettéb nagy hülyeség és felelőtlenség gépkarabélyos katonákat a határhoz állítani biodíszletnek, tűzparancs nélkül. Egy európai emebr, ahol 70 éve béke van, talán besz..rik, ha meglát egy kalasnyikovot. Ők nem. Nekik ez a gyerekkori játék. Az üres fenyegetőzés számukra pont annyi, hogy pistike, en ugrálj, mert kapsz egy pofont. Pistike nagyon jól tudja, szó sincs pofonról.
Csak tudjuk, hogy előbb-utóbb a legbékesebb nagymamának is elfogy a türelme. Amíg pistike négyéves, addig ez nem gáz. De a húszéves pistikékkel már nem könnyű....
Akkor nem tudom.
Meg kell kérdezni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!