Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen kést ajánlotok mindenna...

Milyen kést ajánlotok mindennapi viselésre?

Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 12:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
2015. okt. 10. 10:05
 22/28 anonim ***** válasza:
73%

[link]

Ezzel kicsontozhatod a rád támadókat. Vagy kiránduláson a buszsofőrt, esetleg az ofőt.

2015. okt. 10. 10:06
 23/28 anonim válasza:
inkább bicskát ajánlanék mindennapi viselésre, kést a szociopaták hordanak
2015. okt. 12. 10:30
 24/28 id. Géber Péter ***** válasza:
Mi van? Dakota vagy, hogy kést akarsz viselni? Azoknak a viseletük!
2015. okt. 12. 11:09
 25/28 anonim válasza:

Érdemes végig gondolni mire kell.

Ha olyan az életviteled, szerelős, barkácsolós, akkor érdemes valami robusztus munkakést/bicskát venni. Ha csak néha egy csavarhúzó jó jönne, meg a hétvégi buliban soha nincs kéznél dugóhúzó, akkor egy svájci bicska lehet a legpraktikusabb. Viszont ha nincs elképzelésed, csak tetszenek a kések, akkor vegyél valami nem túl drága kinait, ami tetszik. Manapság a kinai kések simán hozzák a jó minőséget, nincs velük nagy probléma!

Azt is kalkuláld bele, hogy a késtől/bicskától általában megrettennek az emberek. No persze nem mindtől. Egy svájci bicskát mindenki természetesnek tart bármilyen helyzetben, de ha ugyan ekkora pengével valami vadabb formájú cuccot látnak a kezedben még akár rendőrért is kiálthatnak! Tehát gondold meg! Mert nem mindegy milyen bicskát veszel elő pl. a piaci bufében, Balaton parton, a céges reggelinél, vagy a tescoban amikor nem bírod kivenni a karton dobozból az öblítőt...

A súlya sem mindegy. Én jobban szeretem ha könnyű a bicsak. Jók az erős, robusztus bicskák is, scak éppen ezek attól erősek, hogy sok anyag van bennük. Én meg nem szeretem ha húzza a nadrágomat. Pedig nem fél kilóról van szó!

Egyébként a legjobban jársz a svájci bicskával, végig gondolva, hogy mire akarod használni. Vagy ha normál modern bicsak kell akkor keresd a Ganzo késeket. Kínai termék, nyugati minőséggel. Az összes késmániás tart belőle néhányat annyira jók. Árban a nyugati kések/bicskák töredékéből megvan.

Ja! Első késnek semmiképp nem vegyél drága terméket (max.10-12e), lehet, hogy pár hét után kiderül, hogy nem is praktikus neked, nem is kényelmes, és pont arra nem jó amire használnád... kidobott pénz!

2015. okt. 14. 05:37
 26/28 Stewie Griffin(real) válasza:

"Ha nem linkelsz, vagy nevet írsz, akkor piros kezet kapsz. Mondjuk önvédelem."

Az jó. A piros kéz a tuti, Én csak olyat szeretek kapni. Általában azok adják, akik egyet értenek veled, de nem azt akarták hallani. Ééés mi is fájhatna jobban az igazságnál. :-)

2015. okt. 14. 10:35
 27/28 Tesele válasza:

Nem kimondott kés, de a legpraktikusabb viselet szerintem a Leatherman. Jól is néz ki, és rengeteg dologra használható. Jócskán az említett 20eFt alatt, 13-14 ért kapható például a Leatherman Wingman. A Sidekick 18 körül.

Itt van két random link, de rengeteg helyen kapni.

[link]

[link]

2015. okt. 15. 09:52
 28/28 anonim válasza:
A karambit doppler sapphir vagy a ruby a jól kinéző kés :)
2015. okt. 16. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!