Milyen kést ajánlotok mindennapi viselésre?
Ezzel kicsontozhatod a rád támadókat. Vagy kiránduláson a buszsofőrt, esetleg az ofőt.
Érdemes végig gondolni mire kell.
Ha olyan az életviteled, szerelős, barkácsolós, akkor érdemes valami robusztus munkakést/bicskát venni. Ha csak néha egy csavarhúzó jó jönne, meg a hétvégi buliban soha nincs kéznél dugóhúzó, akkor egy svájci bicska lehet a legpraktikusabb. Viszont ha nincs elképzelésed, csak tetszenek a kések, akkor vegyél valami nem túl drága kinait, ami tetszik. Manapság a kinai kések simán hozzák a jó minőséget, nincs velük nagy probléma!
Azt is kalkuláld bele, hogy a késtől/bicskától általában megrettennek az emberek. No persze nem mindtől. Egy svájci bicskát mindenki természetesnek tart bármilyen helyzetben, de ha ugyan ekkora pengével valami vadabb formájú cuccot látnak a kezedben még akár rendőrért is kiálthatnak! Tehát gondold meg! Mert nem mindegy milyen bicskát veszel elő pl. a piaci bufében, Balaton parton, a céges reggelinél, vagy a tescoban amikor nem bírod kivenni a karton dobozból az öblítőt...
A súlya sem mindegy. Én jobban szeretem ha könnyű a bicsak. Jók az erős, robusztus bicskák is, scak éppen ezek attól erősek, hogy sok anyag van bennük. Én meg nem szeretem ha húzza a nadrágomat. Pedig nem fél kilóról van szó!
Egyébként a legjobban jársz a svájci bicskával, végig gondolva, hogy mire akarod használni. Vagy ha normál modern bicsak kell akkor keresd a Ganzo késeket. Kínai termék, nyugati minőséggel. Az összes késmániás tart belőle néhányat annyira jók. Árban a nyugati kések/bicskák töredékéből megvan.
Ja! Első késnek semmiképp nem vegyél drága terméket (max.10-12e), lehet, hogy pár hét után kiderül, hogy nem is praktikus neked, nem is kényelmes, és pont arra nem jó amire használnád... kidobott pénz!
"Ha nem linkelsz, vagy nevet írsz, akkor piros kezet kapsz. Mondjuk önvédelem."
Az jó. A piros kéz a tuti, Én csak olyat szeretek kapni. Általában azok adják, akik egyet értenek veled, de nem azt akarták hallani. Ééés mi is fájhatna jobban az igazságnál. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!