Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Liberalizmust miért pejoratí...

A Liberalizmust miért pejoratív jelző bizonyos emberek körében?

Figyelt kérdés
Régen is hallani lehetett,de mostanában egyre többen használják szitokszóként a liberalizmust.Akik ennyire megvetik,nem szeretnének szabad emberként élni?

2015. okt. 7. 14:55
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

off

(nem azért de megnéztem a #8-as által küldött linket. Nekem fele ilyen jó ebédem nem volt pedig nem "ingyenélek" hanem dolgozom napi 8-10 órát.)

melyik menekülttáborban nem volt fele ilyen jó ebéded?

2015. okt. 7. 15:44
 12/20 anonim ***** válasza:
26%
lásd http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__725.. linken a #7 választ, nem ismétlem meg.
2015. okt. 7. 18:07
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
Mert manapság leginkább a hazagyűlölő, fehérellenes rasszista, kereszténygyűlölő, zsidó-, cigány- és bevándorlóimádó emberek vallják magukat liberálisnak.
2015. okt. 7. 18:27
 14/20 anonim ***** válasza:
52%

A liberalizmus ma már nem egyenlő a szabadsággal.

A szó jelentése anno és akkor mikor kezdődött teljesen ezt képviselte és fedte.

De ma már egyáltalán nem.

Divat és agymenés lett.

Nem hiába mondják a mai neolibsiket libbantnak :)

2015. okt. 8. 00:19
 15/20 A kérdező kommentje:
jó.és ha én hazaszeretőnek érzem magam,úgy h liberális vagyok?ilyen elkèpzelhető?
2015. okt. 8. 01:24
 16/20 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező legalább olvasd el a cikket, ott van minden...

" “A kaja nem túl finom, a leves például édes” – mondja Vjacseszlav elégedetlenkedve. "

2015. okt. 8. 08:00
 17/20 anonim ***** válasza:

@08:00: Aha, szoval megkerdeztek egy menekultet, hogy milyen ott az elet szerinte es elmondta, hogy neki ez pl nem tetszik, hogy tul edes a leves.

Ebbol az jott le nenked, hogy a liberalisok hisztiznek, hogy a menekultek tul edes levest kapnak.

Hanyas voltal szovegertesbol?

2015. okt. 8. 08:38
 18/20 A kérdező kommentje:
utolsó rávilágított a lényegre.az a helyzet gyümölcsleveses fiú,hogy te funkcionális analfabéta lehetsz.ez lehet a magyarázat arra,hogy az (feltételezem) anyanyelveden írott szöveget sem tudod értelmezni.
2015. okt. 8. 11:18
 19/20 anonim ***** válasza:
47%

"off

(nem azért de megnéztem a #8-as által küldött linket. Nekem fele ilyen jó ebédem nem volt pedig nem "ingyenélek" hanem dolgozom napi 8-10 órát.)

melyik menekülttáborban nem volt fele ilyen jó ebéded?"

Nyilván nem menekülttáborban.

Azt próbáltam kifejezni, hogy Magyarországon sokaknak (köztük nekem is) gondot gondot okoz minden nap egy hasonló ebéd összehozása. És sokan hálásak lennének érte, nem méltatlankodnának. Aki meg nincs ilyen helyzetben az örüljön neki...

2015. okt. 8. 11:31
 20/20 A kérdező kommentje:

19:"“A kaja nem túl finom, a leves például édes” – mondja Vjacseszlav elégedetlenkedve. “Először azt hittem, ez biztosan valami helyi specialitás. Aztán kiderült, hogy nem”."

ezt tudod értelmezni?adott egyetlen darab ember,akinek nem ízlett az étel.jézusmáriám.nem dobta a kukába,hanem amikor megkérdezték tőle,hogy milyen a kaja,elmondta a véleményét,mert nem ilyen ételhez van szokva.ez most akkora megátalkodott cselekedet lenne?ugyan már.vannak valós félelmek a migrikkel kapcsolatban,de ne legyünk már ennyire retardáltak,hogy kiakadunk azon,hogy egy arabnak nem ízlik az étel,és ezt - isten bocsássa meg neki - ha megkérdezik tőle még el is mondja.

egyébként meg rettegő gyümölcsleves elvtársad azt hazudta,hogy ezen megy a libsihiszti.tehát ha nem ízlik valakinek az étel,az libsihiszti.a menekültek libsik.hardlogic

2015. okt. 8. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!