Szerintetek Göncz Árpád állami temetést fog kapni? (Vagy legalábbis lesz-e olyan, mint Horn Gyuláé)?
Figyelt kérdés
És kik fognak részt venni a temetésén? (magyar és külföldi egyaránt)
Clinton, Walesa és az ő idejében hatalmon lévő emberek itt lesznek?
2015. okt. 6. 15:13
1/6 anonim válasza:
Termeszetesen allami temetest fog kapni, megfelelo ceremoniaval.
Hogy kik lesznek itt, az sok mindentol fugg.
2/6 anonim válasza:
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogyan fogja méltatni az SZDSZ-es, "jobbos" körökben enyhén nem népszerű Gönczöt Orbán Viktor, a népnemzeti konzervgyáros. Másfél kiló pattogtatni valót megvettem a piacon.
3/6 A kérdező kommentje:
Orbán tuti, hogy nem fog beszédet mondani (már Horn Gyulánál sem tette meg).
Amúgy "kívűlállok részt vehetnek majd a leendő ceremónián?
Nagyon tiszteltem őt és mindenképp leszeretnén róni a kegyeletemet legalább egy szál virággal!
2015. okt. 6. 15:46
4/6 anonim válasza:
Neki jár az állami dísztemetés, katonai tiszteletadással.
A mostani és a még élő volt köztársasági elnököknek illik ott lenniük.
5/6 anonim válasza:
Mondjuk ha Horn 56ban nem lőtte volna géppisztollyal a magyarokat az oroszok oldalán akkor lehet, hogy Orbán is másként állt volna hozzá.
6/6 anonim válasza:
"Orbán tuti, hogy nem fog beszédet mondani (már Horn Gyulánál sem tette meg)." - Hornnál nem tehette meg, mert "ellenoldaliak" voltak egymáshoz képest, a közt. elnök viszont a fáma szerint pártsemleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!