Mit gondoltok. Lesz Magyarországon háború? Lesznek öldöklések? Meghalunk?
Nem kizárt, de nem biztos.
"Meghalunk?"
Mind megfogunk előbb-utóbb valahogy.
azért tettem fel a kérdést mert sajnos én nem vagyok képbe ezekkel a dolgokkal annyira, amiket pedig olvasok azok szörnyűek.
Gondoltam itt vannak olyan emberek akik talán jobban átlátják a helyzetet és képesek normális, kielégítő választ adni. Ès igen sok ilyen kérdést megnéztem már ezen az oldalon de rengeteghez csak ilyenek írnak mint ti! Akik ugyanúgy nem tudnal sokat mint én, sajnos erről a dologról. Úgy gondolom hogy inkább segíteni és "felvilágosítani" kellene itt az embereket nem pedig írónikusan ilyen válaszokat írni. Mert sajnos úgy látom enélkül is nagy a baj...
köszönöm azért a kedves válaszotokat
Azért ironizálunk, mert eleve olyan dolgot kérdezel, amire egyrészt senki sem tud válaszolni, másrészt mit szépítsük, elég idiótán fogalmaztad meg.
Harmadrészt aki rutinos GYIK olvasó és válaszoló, az pontosan tudja, hogy itt sok dolgot kapsz, de objetív véleményt azt szinte soha!
"objetív véleményt azt...soha!"
Már csak azért sem, mert olyan nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!