Mit csinált Eva Kopacz?
Figyelt kérdés
Tegnap este olvastam egy hírt, melyben a lengyelek bocsánatot kértek Orbán Viktortól a facebookon. Ebből csak annyit értettem, hogy 'sorry for Kopacz'. Ezen azért csodálkozom, mert ugye, februárban nagyon megharagudtak Orbánra (meg a Fideszre) a Putyinnal való találkozás miatt.
Mit vétett Kopacz? Nem találtam róla hírt.
2015. szept. 24. 10:31
1/4 anonim válasza:
Ellentetben az elozetes megallapodasokkal megszavazta a kvotajavaslatot, elarulva ezzel a V4-et, tobbek kozott minket is.
Teljesitette amerikai gazdai parancsat elarulva a lengyel nepet, es Kelet-Europat.
2/4 anonim válasza:
Azt fejezték ki, hogy a lengyel vezetés döntése nem egyezik a lengyel nép véleményével a menekültek befogadásával kapcsolatban.
4/4 anonim válasza:
Így van, megszavazta a kvótát, oszt most ez fáj az összes jobber politikai ellenfelének. De amúgy roppant boldogok, mert egy kis árulózás arrafelé is a kedvenc szófordulat az "igazi és egyetlen hazafiak" eszköztárában. Ismerős, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!