Hogy lehet az, hogy a háborúviselt Horvátok és Szerbek - akik még egymással is vérre menő ellentétben állnak - ilyen jámboran segítik a menekülteket?
Hol vannak ilyenkor a partizánok?
Vagy csak minket utálnak ? Én biztos nem mernék Szerbek közt pihengetni.
Lehet, hogy már egymással jóban lettek és egymással cinkosan ránktolják a "feketesereget"...
Hogy is van ez ? Humanitáriusok lettek ?
A horvátok és szerbek csak gyorsan átutaztatják a menekülteket az országukon, ahogyan azt Magyarország is csinálja! Azonnal tolják őket az osztrák határra. Amúgy a délszláv államok híradói homlokegyenest ellentmondanak a magyar híradóknak. Agymosógépezet mindenhol működik.
A szerbek és horvátok turhára gyűlölik egymást még mindig. A köcsög Vucsicsot a Szrebrenicai megemlékezésen majdnem agyonkövezték. Mondjuk nem is ártott volna...
utolsó, megértem az érzelmeidet, szerintem egy szerb se tegye be lábát csetnik zászlóvala kezében Vukovárra mert biztos csak lábcédulával hagyja el.
Amúgy kénytelenek ezt csinálni, de ha kell a horvátok lezárták a határt kamionok előtt befele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!