Hogyan tűrhetik ezt a magyar határon lévő rendőrök?
https://www.youtube.com/watch?t=50&v=RfrpwAEMe0c
Ök lennének a békés szegény menekülök akik a háború elöl menekülnek és csak nyugalmat szeretnének? és még csodálják hogy nem akarják beengedi őket ha ilyet csinálnak?Miér nem lőnek közéjük? kövekkel dobálják a rendöröket, ha én tenném ezt egyböl ütnének a gumibottal, ezkhez a férgekhez meg nem lehet nyulni mer ők a szegény védetelen menekültek.Istenem és a legtöbb ország ezeket védi.
"ők szerb oldalon vannak ott nem intézkedhet a magyar rendőr..."
Akkor hátra kell lépni húsz lépést és mikor behatoltak halomra lőni azt bobkettel tolni be a tetemeket egy gödörbe.
sajnos nem használhatnak fegyvert ellenük.
csak azt kéne megkérdezni tőlük hogy miért nem otthon sziriában keménykednek ennyire? ott kb. egy ilyenért azonnali fejlevágás lenne nem vízágyú meg könnygáz.
Én szeptember 4-én könnygázt kaptam ajándékba a rendőrségtől, pedig nem csináltam semmit. Tőlünk arrébb volt a balhé, mégis bedobták a könnygázgránátot a békés emberek közé.
Ezek meg szétszednek mindent...
"két kisgyermeket, egy fiút és egy lányt a menekültek átdobtak a határ magyar oldalára, őket mentő vitte el"
Micsoda egy barbár emberk ezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!