Kitörhet a polgárháború Magyarországon?
"Na szép!
Amíg a lisik voltak hatalmon és kb, a jónép 5%ának az érdekeit képviselték addig nyelt a nép.
Most hogy a jobb oldal van hatalmon a Jobbikkal együtt kb. 70%kal akkor egyből buktassuk meg polgárháborval!
Gratulálok!"
Most ezek körülbelül az ország lakosságának a 0,5 %-val foglalkoznak, a saját köreikkel, a többit nagy ívben le sz*rják és mégis nyel a "jónép". Honnan veszed a 70%-ot???
Arról nem szólva hogy több mint 5 éve sz*patják a Magyar Népet...
Én gratulálok szerencsétlenek...
magamat idézem:
"a humanizmusra hivatkozva kitenyésztődtek a potenciális gyilkosok a baloldalon"
a Nyirkai jóslatot idézve 2018 őszére:
"Kettészakad a nemzet,lángralobban az ország,a lángot vér oltja...magyar magyart gyilkol..
Ha zorbi megijed az eu által rákényszerített migránspolitikától és zsoldosaitól,bizony hozhat olyan lépéseket ami efelé tolja az országot..igen,nagyonis el tudom képzelni..
Én jól élek. Mikor nem a Fidesz kormányzott, akkor is jól éltem. Mert a sikeres ember attól sikeres, hogy folyamatosan építi magát, az életét és az egzisztenciáját. Nem az aktuális miniszterelnökre mutogat és veri a mellét. Voltak hibáik, vannak és lesznek, de senki ne okolja itt Magyarországon a politikát a saját sikertelensége miatt.
Nem lesz polgárháború, nincs miért annak lennie és ez így van jól. Tanulj, dolgozz, valósíts meg saját terveket, amelyek előre visznek, ne ilyen csacskaságokon törd a fejed.
Ja, ezt nem Fidesz szavazóként írtam, még sosem szavaztam rájuk, de azért ne legyünk már ennyire elvakultak.😉
100 magyarból 80 totálisan be van szarva, hogy AIDS-es csádi migránsok fogják megerőszakolni az egész családot, és azt se bánja, ha a fideszesek téglánként hordják el a házát és nem lesz hol laknia, csak a képzeletbeli nagy honvédő háború dübörögjön tovább. Itt akkor se kel fel a nép, ha Orbán holnap felgyújtja az országot, és eladja az összes elsőszülöttet Kínába rabszolgának.
Menj ki valahova Nyugatra inkább, kérdező, ebben az országban a következő 50 évben úgyse lesz semmi, csak gyűlölet, nyomor és folyamatos lecsúszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!