Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról az...

Mi a véleményetek arról az összeesküvés-elméletről, hogy azért vezetik be mindenhol ilyen bőszen a digitális TV-t, hogy ne foghassuk az Ősrobbanás elektromágneses jeleit, mert az szemben áll a kereszténység tanításaival?

Figyelt kérdés

Ha hagyományos analóg TV-n nincs adás és látjuk a zörejt, annak egy részét az Ősrobbanás által keltett elektromágneses sugárzás adja.

Egyszer azt olvastam egy amerikaitól, hogy szerinte azért vezetik be az egész világon a digitális TV-zést, hogy ezt az alapvető dolgot, ami összeköt minket az univerzum igazságával, ne tapasztalhassuk, és emögött keresztény érdekek állnak.

2015. szept. 13. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%

# 9:

Beletekertem az egyik videóba annak végignézése nélkül, amikor éppen emberek rángatóztak mellette a felirattal, hogy "Isten a rendnek és fegyelemnek az Istene."

Felmerül a kérdés, ha Isten rendet és fegyelmet vár el, akkor Magyarország egy jelentős része tekinthető-e keresztyénnek.

2015. szept. 13. 16:09
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

74 óta van tévénk, de még mindig csak az ősrobbanásnál tart az adás, de én örülök, hogy egyáltalán lehet fogni az ősrobbanást, hiszen élőben úgysem láttam.Már csak pár millió év és láthatjuk azt is, ahogy Samu, az ősember sörözik esténként a barlangja előtt.

Dr Moth Hamster híres atomfizikus is beszélt róla, hogy azért látunk hangyákat a tv-ben mert valójában az ő szervezett társadalmuk irányítja ez emberiséget.Tegyél hangyacsapdát a tv alá, akkor jobb lesz az adás!

2015. szept. 13. 16:21
 13/15 anonim válasza:
46%

?????????????????????????????

Mi van?

Most valóban itt ez a kérdés, vagy csak az én agyam szórakozik?

Nem, ilyen nincs. Még, ha az ősrobbanás sugárzásai, elektromágneses jelei okoznának is valami galibát az adásban, mégis ki jönne rá az okára a tudósokon kívül?

2015. szept. 13. 21:51
 14/15 aries 2 válasza:
0%
A vegyi anyagok ártó hatása nem vihető át elektromágneses szintre.
2015. szept. 14. 07:30
 15/15 anonim ***** válasza:
46%

S ahol mi a helyzet azokkal az országokkal ahol szinte alig vannak keresztények?

Ott milyen érdekek állnak?

Ezt a kérdést tetesd át a humor kategóriába!

2015. szept. 16. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!