Orbán mai beszéde egy német lapnak. Szerintem mindenben igaza van. Szerintetek? Olvasni való, nem videó.
Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 10:01
11/12 anonim válasza:
Nyilván vannak kivételek, de pl. a betolakodók kérdése, amiből te kiindultál, ékes példája annak, amit írtam. Orbán arról beszél, hogy nem szabad őket beengedni, mégis szabadon özönlenek be, és a hatóságok sem tesznek semmit ellene. Viszont abban, hogy továbbmenjenek tőlünk, minden lehetséges eszközzel gátolják őket, pedig ha már itt vannak, az lenne az érdekünk, hogy minél előbb eltakarodjanak.
12/12 anonim válasza:
Hát a hazugság müvészeinek egyke az az ember. Talán már lelke sincs nagyon régen. Na de mindez csak abban van ősszefügésben hogy ő csupán csak egy báb akit úgy rángatnak madzagon ahogy akarnak. Kőzben meg a háttérben tőnkre teszik az egész országot. Sosem volt még ennyire maffiakormány ebben az országban. Mire e cikket olvassátok én már lehet golyót kaptam a fejembe e hozzászolásom miatt. Vagy még rosszab :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!