Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Orbán mai beszéde egy német...

Orbán mai beszéde egy német lapnak. Szerintem mindenben igaza van. Szerintetek? Olvasni való, nem videó.

Figyelt kérdés

2015. szept. 12. 10:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nyilván vannak kivételek, de pl. a betolakodók kérdése, amiből te kiindultál, ékes példája annak, amit írtam. Orbán arról beszél, hogy nem szabad őket beengedni, mégis szabadon özönlenek be, és a hatóságok sem tesznek semmit ellene. Viszont abban, hogy továbbmenjenek tőlünk, minden lehetséges eszközzel gátolják őket, pedig ha már itt vannak, az lenne az érdekünk, hogy minél előbb eltakarodjanak.
2015. szept. 12. 12:51
 12/12 anonim válasza:
Hát a hazugság müvészeinek egyke az az ember. Talán már lelke sincs nagyon régen. Na de mindez csak abban van ősszefügésben hogy ő csupán csak egy báb akit úgy rángatnak madzagon ahogy akarnak. Kőzben meg a háttérben tőnkre teszik az egész országot. Sosem volt még ennyire maffiakormány ebben az országban. Mire e cikket olvassátok én már lehet golyót kaptam a fejembe e hozzászolásom miatt. Vagy még rosszab :)
2015. okt. 17. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!