Ti láttatok már menekültet/migránst?
Figyelt kérdés
Ezt fújja most minden. Meg olyat is hallottam már mindenhol ők lesznek. Én egy Alföldi városban lakom és nem láttam még egyet sem. Pedig sokfelé járok.
Ti láttatok már? És ha igen merre?
2015. szept. 11. 10:00
1/8 anonim válasza:
Mondjuk budaörs főutcáján elvonultak. Nem randalíroztak. De hagytak némi "nyomot" maguk után.
2/8 anonim válasza:
Igen láttunk és vannak köztük nagyon szép nők is kár hogy nem maradnak itt hanem tovább mennek németországba
3/8 anonim válasza:
Orulj neki. Amikesik,nem mulik
4/8 anonim válasza:
A nyugati határnál lakom, átjárok Ausztriába dolgozni, és igen, én minden nap látok kb. egy tucatnyi menekültet az osztrák határon, szerintem közel minden nap másokat. Az osztrák rendőrök terelgetik őket, náluk ütik el az estéket. De hogy odáig hogy jutnak, azt nem tudom, mert sem a főútról, sem a vonatokról nem hallottam, hogy ott lennének, pedig már biztos híre lenne.
5/8 anonim válasza:
Budapest Keleti pu. vagy két hete. Itt pokoli állapotok uralkodtak.
6/8 anonim válasza:
láttam már, Győr tele van velük.
7/8 anonim válasza:
Hát itt Budán nem nagyon nyüzsögnek.
8/8 anonim válasza:
Igen, a Nyugatinál.
Ha Pesten jársz egyszer, a Délinél és a Keletinél is van tranzitzóna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!