Mit gondoltok erről a felvetésről?
Figyelt kérdés
Hogy fog tudni beilleszkedni az európai kultúrába, a szokásrendbe az a muszlim, aki annyiról sem hajlandó lemondani útja során, hogy disznóhúst egyen? Értem én, hogy vallás meg minden, de könyörgöm, aki tényleg éhes, az eszik, bármit mondjon a vallás. Akinek meg van kedve válogatni, az nem éhes igazán. Aki még ennyiben sem hajlandó lazítani, az hogy fogja elfogadni mondjuk azt, hogy itt a nők igenis egyenrangúak, vagy bármely más kulturális eltérést?2015. szept. 10. 15:44
21/21 Koplárovics Béci válasza:
Nem keverek ide fesztivált: számtalanszor láttam már, ahogy a magyar rendszámú autóból nemes egyszerűséggel kidobják az elfogyasztott mekis kaja maradékát. Zacskó, pohár, szalvéta, doboz... Amikor először szó volt akár itt is a közmunkáról, nekem pl az volt az első javaslatom, hogy mehetnek szemetet szedni az utak mellé, mert bőven van/lenne mit. Szóval az európai (magyar) ember is szemetel. Esetleg nem olyan sokat. Meg aztán fesztivál vagy sem, ahol sok ember gyűlik össze, ott sok szemét fog keletkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!