Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a felvetés...

Mit gondoltok erről a felvetésről?

Figyelt kérdés
Hogy fog tudni beilleszkedni az európai kultúrába, a szokásrendbe az a muszlim, aki annyiról sem hajlandó lemondani útja során, hogy disznóhúst egyen? Értem én, hogy vallás meg minden, de könyörgöm, aki tényleg éhes, az eszik, bármit mondjon a vallás. Akinek meg van kedve válogatni, az nem éhes igazán. Aki még ennyiben sem hajlandó lazítani, az hogy fogja elfogadni mondjuk azt, hogy itt a nők igenis egyenrangúak, vagy bármely más kulturális eltérést?
2015. szept. 10. 15:44
1 2 3
 21/21 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nem keverek ide fesztivált: számtalanszor láttam már, ahogy a magyar rendszámú autóból nemes egyszerűséggel kidobják az elfogyasztott mekis kaja maradékát. Zacskó, pohár, szalvéta, doboz... Amikor először szó volt akár itt is a közmunkáról, nekem pl az volt az első javaslatom, hogy mehetnek szemetet szedni az utak mellé, mert bőven van/lenne mit. Szóval az európai (magyar) ember is szemetel. Esetleg nem olyan sokat. Meg aztán fesztivál vagy sem, ahol sok ember gyűlik össze, ott sok szemét fog keletkezni.
2015. szept. 11. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!