Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki veszi észre végre ezt a...

Ki veszi észre végre ezt a hazugságot?

Figyelt kérdés

A menekültek azért jönnek mert az első hullámot befogadták.

A liberálisok visszaélnek a jóérzésű emberek lelkiismeretével és azzal zsarolják őket érzelmileg, hogy ha már itt vannak akkor be kell őket fogadni mert mégis csak emberek. És ha őket is befogadták akkor még több jön és velük is zsarolni fogják a jóérzésű embereket...

2015. szept. 9. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Erre is játszanak , meglepődtem azon amit a hitgy Németh S közölt , erre nem számítottam .
2015. szept. 9. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Egyetértek. Ma pont egy csomó külföldi oldalt olvastam, megnyugodtam, hogy másik is tisztán látják a helyzetet.

Nálunk sokkal erősebbek a liberálisok, mint máshol.

2015. szept. 9. 20:29
 3/5 A kérdező kommentje:

"Nálunk sokkal erősebbek a liberálisok, mint máshol."

Vagy csak több a jólelkű ember akit lehet zsarolni.... :)))

2015. szept. 9. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen hülyék is a magyarok, hogy testületileg nem mentek már ki Németországba meg Nagy-Britanniába, aztán Orbán meg Lázár egyedül maradnának és rohangálnának a határon körbe-körbe, nehogy valakik ide jöjjenek.
2015. szept. 9. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
67%

Nekem az amerikai ismerőseim már a balhé elején azt mondták, hogy nem vagyunk normálisak és fegyverkezni kéne.

Pedig ott azért a liberalizmus, mint eszme sokkal jobban jelen van, mint itthon...

2015. szept. 9. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!