Miért zavarja egyes embereket hogy a migránsokat segítik civilek?
Sajnos sokan jönnek ezzel, és nem értem. Mindenki annak segít akinek akar és ahogyan tud. De sokan a hajléktalan "kártyával" próbálnak jönni mikor tisztában vannak vele hogy őket is segítik sokan.
Arról nem beszélve a hajléktalanok nagy része elissza a pénzt (vagy az adományt eladják), nem hajlandóak hajléktalan szállóra menni és vagy éppen visszailleszkedni a társadalomba.
"Miért zavarja egyes embereket hogy a migránsokat segítik civilek?"
Mert minden egyes migráns befogadásával Magyarország és Európa sírját ássák. Egy részük direkt örül a multikultinak. A másik fele hasznos hülye, akinek nem esik le hova vezet mindez.
#10 Ez csak a rendőrség augusztusban adományozott része. Ez amúgy 300 millióba került és csak 1 hónap ellátmánya.
Kérdező; ha mindenki annak segít, akinek akar, és ahogyan tud, akkor szerited semmi baj nincs a terroristáknak való pénzátutalással, a szervezett szélsőségesek bujtatásával, stb.?
Attól függetlenül, hogy valóban mindenféle segítés igazából a segítőről szól, nem másról.
Az invázió tagjai is kaphatnának az nekik kijelölt helyen -az ő hajléktalan szállónak megfelelő helyén-
többet is, mint egy utcánélő.
KI mondta, hogy a hajléktalanok - micsoda álszent szó eleve- nagy része elissza pénzt? Ha meg igen, akkor meg problémája van, azért is került az utcára.
Ezek a muzulmánok meg nem józan megfontolásból nem isznak, hanem muzulmánságból. Az alkoholizmusnál sokkal rosszabbat csinálnak, elfoglalják mások földjét. Mit vesz el egy utcánélő másoktól? Beköltözik mások kertjábe, hogy ő arról álmodott, hogy a Rózsadombon egy házban fog élni, és tessék a házba beengedni?
13-as lennék; tele van helyesírási hibával, amit írtam; ez egy olyan nap, úgy néz ki.
Azért, remélem, meg lehet érteni, hogy mit is akartam írni.
Vedd már észre saját magunkat pusztitjuk el a bevándorlokkal.
Retkesek terjesztik a fertőzést és nem utolsosorban a rengeteg merénylet majd ami lesz.
Elvesznek mindenünket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!