Most tulajdonképpen mért is nem engedik tovább a menekülteket?
Az alap probléma ott kezdődik, hogy itt vannak.
De mért tartják vissza őket, ha egyszer menni akarnak?
Ha az EU miatt, akkor mért nem rendezik meg a dolgot úgy mintha nem bírtak volna velük aztán kész, ha meg már határon kívül vannak akkor már foglalkozzanak velük nyugaton. Úgy is Merkeléknek a legnagyobb most a hangjuk, mert még nincsenek ott, és annyira nyomatják a nemes szöveget, hogy be kell őket fogadni, meg hogy országokra lebontva... akkor mért nem kezdik rögtön ők? Ráadásul bőven férne ott el, tekintve a német gazdasági helyzetet a magyarhoz képest.
Aztán mi lesz ha bejön az ősz? Ha még mindig itt lennének mégis hova mennének a rossz idő elől? Illegálisan bemennének épületekbe vagy mi?
Már ezerszer le lett írva, hogy miért nem.
Magyarországon minden fordítva történik, mint ahogy az normális lenne.
Azért nem engedik tovább őket, mert a menekülteknek kb. 30%-a tényleges menekült, tehát valóban háború elől menekülnek, a többi viszont csak azért indult meg, mert látja a lehetőséget, hogy na, most lehet lépni. Hogy pontosan milyen céllal jönnek be Európába, nem tuom, nekem vannak elméleteim, de felesleges leírnom, csak paranoiásnak néznének...
A lényeg, hogy az AU a valós menekülteket beengedi ugyan, a többieket viszont arra intik, hogy húzzanak haza. Magyarországon azért nem engedik tovább őket, mert megtagadják a regisztrációt, mégpedig azért tagadják meg, mert nem akarnak lebukni, hogy ők nem menekülnek, hanem csak gondoltak egyet, és mennek. Én sokat szidom Magyarországot az intézkedések miatt, de most jól csinálják, ez a szabály, amíg nem regisztrálsz, nem mész tovább, kész.
Én úgy veszem észre, hogy rengeteg az olyan "menekült" csoport, amiben CSAK férfiak vannak, na, ők azok, akik előre mennének előkészíteni a fészket a többieknek. Akik csalásodtul menekülnek, nőkkel és gyerekekkel együtt, ők a tényleges menekültek - legalábbis én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!