Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Menekültek. Miért nincsenek...

Menekültek. Miért nincsenek papírjaik?

Figyelt kérdés
Valaki el tudná magyarázni, hogy a menekülteknek, vagy legalábbis a többségüknek, mi szüksége volt arra, hogy az okmányaikat megsemmisítsék?

2015. szept. 2. 13:48
1 2
 11/19 Andizsuzsi ***** válasza:
26%

"A bankkartyan is ott van minden adat (joreggelt kivanok!)"

Nem tudom, neked milyen bankkártyád van, az enyémen a nevemen kívül nincs más.

2015. szept. 2. 14:52
 12/19 anonim ***** válasza:
De ha bedugod egy leolvasoba, talan meg is minden kiderul :P
2015. szept. 2. 15:03
 13/19 Andizsuzsi ***** válasza:
36%
Ne haragudj, de biztos én vagyok tudatlan. És akkor mi van? Van nála egy bankkártya, aminek tudja a PIN kódját. Mire bizonyíték ez? Bizonyára te is tudod, hogy a bankkártya nem alkalmas személyazonosság igazolására.
2015. szept. 2. 15:12
 14/19 anonim ***** válasza:
De az eldobott igazolvany sem.
2015. szept. 2. 15:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Az van, hogy valamilyen uton modon ki kell deriteni roluk, hogy kicsodak. Ezert kell az ujlenyomat. Nem eleg bemondani ... egy bankkartya mogott levo adatok is csak segitenenek. Telefont meg mas nevere is intezhet az ember, de a bankartyan valoszinu nem a szomszed adatai vannak.
2015. szept. 2. 15:18
 16/19 anonim ***** válasza:
35%

Istenem miért engeded, hogy ennyi szerencsétlen ostoba ember terjesszen rémhíreket, értelmetlen zagyvaságot. Miért büntetsz engem ezekkel? Nem elég, hogy miattuk vagyok kénytelen diktatúrában élni a saját hazámban?

Hogy milyenben? Az ostobaság diktatúrájában, a tudatlanság dicsőítése mellett, a lenyúlás, kirablás éljenzése és elősegítése közepette. Ennyire azért nem vétkeztem, és ennyire azért te sem lehetsz gonosz.

2015. szept. 2. 15:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Amugy sem ertem miert masok valaszait kell kritizalni? Valaszolj a kerdesekre es ne azzal foglalkozz masnak mi a velemenye.
2015. szept. 2. 15:27
 18/19 Andizsuzsi ***** válasza:
0%

"Az van, hogy valamilyen uton modon ki kell deriteni roluk, hogy kicsodak"

Természetesen. De pl. a bankszámlakivonat nem igazol személyazonosságot. Hiába kérne pl. a menekült ilyen kivonatot ( személyi nélkül valószínűleg nem kapnának, hiszen a bankban sem tudják igazolni magukat), az Magyarországon nem alkalmas és nem elfogadható a személyazonosság igazolására.

2015. szept. 2. 17:50
 19/19 anonim ***** válasza:

több oka is lehet, hogy miért semmisítik meg. leginkább azért, hogy ne tudják róluk, hogy kicsodák és honnan jöttek, hanem bemondhassanak bármit.

pl olyanoknál, akik 18-20 évesek, de fiatalabbnak látszanak, bemondhatják, hogy csak 16-17 évesek, kiskorúként pedig extra ellátást kapnak.

németország bejelentette, hogy minden szírt befogad, így aki nem az, annak mondhatja magát, hátha nem veszik észre a csalást. (egyes hírportálok szerint a Keleti pályaudvar környékén hamis szír okmányokat is lehet kapni.)

2015. szept. 21. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!