Szerintetek eddig mennyi ISIS terrorista szivárgott be Európába menekültnek álcázva magát?
Figyelt kérdés
Az is furcsa volt hogy az elején csak felnőtt férfiak jöttek biztos a nők meg a gyerekek annyira még nem érdekelte a háború!2015. szept. 1. 21:50
1/7 anonim válasza:
Szerintem meg egy sem. Majd ha szepen mindenki elhelyezkedett a menekultek kozul, majd akkor fognak beszervezni parat.
2/7 anonim válasza:
Az ISIS-nek nem az a buli, hogy ide embereket juttasson, annak örülnének, ha az ittragadt beszervezett emberei kijutnának Szíriába. Abból nem lesz pénz meg szexrabszolga, ha itt vonatokon, meg kóser boltokban lövöldöznek, csak jobb híján csinálják.
3/7 anonim válasza:
Szerintem meg egyszerűen megveszik a magyar állampolgárságot.
4/7 anonim válasza:
sztm rengeteg, ha azt vesszük hogy több százezer ember jött az unióba, már csak a nagy számok törvénye miatt is elképzelhető a dolog.
nyilván nem nálunk fognak robbantgatni, de attól még borzasztó maga a tudat, hogy ezek az emberek jelen lehetnek a közösségeinkben, pl a keletiben is lehet olyan iszlamista mellett mész majd el, aki pár hónap múlva öngyilkos merénylőként ártatlan emberek halálát okozza majd...
5/7 anonim válasza:
1,23 db.
De szerintem ez nem így működik. Most jönnek, áramlanak 80%-ban 18-38 közti katonai kiképzésben részt vett férfiak. Majd egy néhány év múlva mikor nem jön be a számításuk: néhány közülük radikalizálódik.
6/7 anonim válasza:
0 és 20 ezer között amennyi csak akart
ha az ISIS meg akarja leckéztetni az EUt akkor meg fogja
ha nem akkor szerencsén volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!