Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha egy menekültnek van arra...

Ha egy menekültnek van arra több száz eurója, hogy embercsempészeknek odaadja, akkor miért nem arra költi, hogy legálisan, normál körülmények közt utazhasson?

Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6%

Második válaszoló, te agymosott "liberális", álbaloldali barom!

Ha valóban menekültek lennének ezek az új honfoglalók, akkor nem 90%-ban csak huszonéves férfiak érkeznének! És oké, azt megértem, hogy útlevelet nem tudtak szerezni, de ezeknek nemcsak útlevelük nincs, hanem direkt SZEMÉLYAZONOSSÁG NÉLKÜL érkeznek! Miért? Mert igazából nem is a háborús területekről jönnek! Gondolj bele (bár egy ilyen agymosott ballibnek írok... na mindegy), ha egy olyan városból érkeznél, ami az ISIS kezén van, akkor nyert ügyed van, mert megkapod a menekült-státuszt! Viszont ha nem, akkor már nem annyira biztos, hogy befogadnak, ezért csak simán dobd el a papírjaidat és a személyazonosságod, és mondd azt, hogy de te is menekült vagy. És a befogadó-országban a ballibek kajálni fogják, itt vagy rá az élő bizonyíték... :P

2015. aug. 15. 21:47
 12/15 tetro ***** válasza:

21.47

kérlek fogalmazd át a mondanivalód értelmes emberi lény módjára, akkor majd reagálok rá.

2015. aug. 15. 23:17
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi bocsi, a 3. válaszra reagáltam, tehát tetro nem neked címeztem. Tényleg bocsi, hibáztam, elismerem.
2015. aug. 15. 23:33
 14/15 anonim ***** válasza:
4%
És lehet, kicsit durván fogalmaztam, valóban, de az ilyen 444-et linkelgetők mindig felhúzzák az agyamat, szerintem érthető módon, mert amit ott írnak, annak köze sincs a valóságot, és akkor ők jönnek megmondó-embereskedni... Szörnyű!
2015. aug. 15. 23:42
 15/15 anonim ***** válasza:
62%

1. Gyökér vagy.

2. A huszonéves férfiaknak van a legtöbb esélye a munkaerőpiacon. Nem fogják a nagymamát küldeni, menjen el kapálni, aztán küldjön pénzt.

3. Azért dobálják el a papírjaikat, mert így nem lehet kitoloncolni. Hova küldöd vissza őket, ha nem tudod honnan jöttek?

4. Autista vagy.

5. Arra ne vegyél mérget, hogy minden valós menekültet befogadnak. Több esélyük van papírok nélkül.

6. Idióta.

2015. aug. 16. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!