Mennyire igaz, hogy "küszöbön áll a harmadik világháború"?
Figyelt kérdés
2015. aug. 14. 22:10
1/10 anonim válasza:
Reméljük semennyire...De elég sok mostani konfliktus vezethetne odáig.
2/10 anonim válasza:
A vezető országok mind terjeszkednek , ebből kifolyólag érdek a balhé . A forgatókönyvek régóta készen állnak , 2000 év elején Brzezinski könyvét olvastam , nem tűnt valóságosnak . Szinte minden beteljesedett azóta . A lapok le vannak osztva , nem vagyunk bejáratosak zárt tárgyalásokra , az események begyűrűznek . A remény kevés , a háború is üzlet mint bármi más . Szándékos és irányított összeomlások történnek , a reakció talán természetes .
3/10 anonim válasza:
Sokan azt mondják, hogy máris tart, csak még nem nyilvánvaló mindenki számára.
4/10 anonim válasza:
Üdv, érdekes felvetés... Szerintem a következő ötven évben pusztán egyetlen elkerulhetetlen háború várható. Én erre India és Pakisztán közott számitanék. Mindkét országnak van atomfegyvere, szerintem meg fogják egymást tizedelni remdesen és lakhatatlanná tenni a Hindusztani-félszigetet, de nem hiszem, hogy globális méretet öltene a konfliktus. Továbbá számítok egy hosszú és veres háborura a Közel-Keleten. Nem hiszem, hogy atomháborúba torkollana, de sok-sok millió áldozata lesz és Európának fel kell készülnie az újabb menekültáradat befogadásara. Ebből legfeljebb egy harmadik öbölháború kerekedhet ki, de az is lehetséges, hogy marad a status quo. Az oroszok ugyis becsicskulnak majd, nem kell tőlük félni, a NATO nagyságrendekkel erősebb.
5/10 anonim válasza:
Amennyire az, hogy itt ülök a gép előtt.
6/10 anonim válasza:
Hetente legalább 5 ilyen kérdés kerül fel az oldalra. :D Mibe telik visszaolvasni az ottani válaszokat?:D Annyi van, hogy akár egész napos elfoglaltságnak is elég...
8/10 anonim válasza:
Miért? Nekem nincs ékezetem? :D
9/10 anonim válasza:
Ókori görögök szerint a
béke = két háború közötti rövid időszak
10/10 anonim válasza:
Hát kb 2 héttel ezelőtt nagyon a küszöbön volt Amerika és Iran miatt, de nem lett semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!