Hogy létezik az, hogy a nyugati országokba igyekvő migránsok és/vagy menekültek között olyan sokan mobiltelefonálnak?
Mennyibe kerülhet egy külföldön lebonyolított telefonálás?
Ki fizeti ki a telefonáló számláját? Az otthon maradottak?
Ha azok, akkor így is megismerhető volna az, hogy mely országból jöttek?
”A saját hazádban úgy kell végigmenned az utcán hogy attól kell fosnod mikor támadnak meg ezek a páviánok csoportosan??? „
Egyáltalán nem kell.Nem kötelező.Választható dolog.Ha neked ilyen fóbiád van, akkor csak nyugodtan, de nem kényszeríti senki.
Egyébként meg nem azért jönnek ide, mert otthon elfogyott a pénzük.Otthon úgy éltek, mint mi.Lehet, hogy valami háborúféle lehet a dologban, de nem vagyok benne biztos.
Afganisztánban még mindig háború van? Nem tudtam.
Ha már eltértetek egy kicsit a tárgytól, akkor hadd tegyek föl egy másik kérdést: hogy a csudában MOST, ekkora intenzitással azaz tömegben akarják elhagyni az országukat? Nekem ezt furcsa.
Köszönöm a válaszokat.
Ahogy olvasom ezeket, a privátokat is beleértve, inkább az elektronikus berendezések kategóriában kellett volna feltennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!