Támogatnád, hogy a lakóhelyed közelébe menekülttábor létesüljön?
Figyelt kérdés
A martonfaiak nem szeretnének oda menekülttábort. Van olyan aki örülne, ha a közelében épülhetne egy?2015. aug. 9. 10:50
1/12 anonim válasza:
Nem, de már létesült úgyhogy tök mindegy.
3/12 anonim válasza:
Örülni, ha menekülttábor létesül? Ki örül annak hogy még több tolvaj kerül a közelébe? Bőven elég ez a sok cigány. Az összes menekültet aki önként nem fordul vissza le kéne lőni a pics ába.
4/12 anonim válasza:
Nem. Én pécsi vagyok, úh itt lesz mellettünk. "Szuper..."... :S
5/12 anonim válasza:
Te örülnél?? ekkora baromságot-melegedvan!
6/12 anonim válasza:
Ha felcsúti lennék én támogatnám :)
7/12 anonim válasza:
csak ha ez munkatábor lenne és a menekültek a környező őslakosság ellátására dolgoznának, valamint az őrségnek feltétel nélküli tűzparancs lenne kiadva a kitörni szándékozókra. Miért ne örülnék? Kis falumat rabszolgamunkával simán fel lehetne virágoztatni.
8/12 anonim válasza:
Pécsi vagyok, NEM örülök neki! NAGYON nem. A helyi ismerőseim közül SENKI sem örül neki.
Én inkább azt támogatnám, hogy Budapestre, az ilyen döntéseket hozó politikusok háza mellé létesüljön menekülttábor.
9/12 anonim válasza:
budapesti liberálisok természetesen támogatnának egy ásothalmi menekűlt tábort.
10/12 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=DHl87TFke8E Egy amerikai filmből idézve: "Atomot a bestiáknak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!