Nőként hogyan gyakoroljak hatást a kisebbséggel szemben, ha biztonsági őr vagyok?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem ebben a szakmában.Érdekelt,ezt akartam csinálni,nem azért mert az agyi kapacitásom nulla :) Tetszik,szeretem csinálni,csak egy gond van,a kisebbség.Határozott vagyok,nem félek,persze azt is tudom hogy meg kell találni az egyensúlyt beszéd közben ami normális,nem fenyegető,tehát elsősorban higgadtan,békésen kellene elrendezni a dolgokat.Ami sok esetben sikerül,de pár esetben nem igazán.Rászólok mert olyat csinál ami tilos,nem érdekli,fel van háborodva és még sorolhatnám.Ilyen esetekben,mivel nő vagyok,mi lenne a tanácsos,még inkább felemelni a hangomat folyamatosan,erőltetni az akaratomat,vagy inkább elnézni ezeket a dolgokat.Nem lopásról van szó,hanem a szabályok megszegéséről,amit egy adott helyen be kellene tartani,de nem akarják,és minden normális ember panaszkodik erre az egészre.Ráadásul nem is a nagy darabokról van szó,mert velük még lehet beszélni,hanem a cingár 60 kilós,fiatalabbakról.Valahogy tekintélyt kellene szereznem velük kapcsolatban,de nincs ötletem.A testi épségemet se akarom veszélyeztetni egy késszúrással például a semmiért,nem tudom meddig lehet elmenni velük szájkaratéban.Ti mit tanácsoltok,hogyan kellene velük bánni (annak ismeretében hogy egy őrnek aztán nem sok joga van ).Érdekel az is,hogy szimpla,hétköznapi helyzetekben ezt hogyan oldottátok meg.2015. júl. 23. 23:25
1/3 szántóvető válasza:
a szájkarate nem ér semmit,sokkal drasztikusabb fellépés kell.vagy megteszed vagy szívatni fognak.
2/3 anonim válasza:
Kérdezd meg Sir Butchert vagy Tetrot.
Ők mindent, mindenkinél jobban tudnak.
Bár valszeg hátrálni fognak és leírják, hogy hazudsz és nincs is semmi baj a kisebbséggel.
3/3 anonim válasza:
Gondolom valahol ezt a szakmat is tanultad, nem?
Ott mit mondtak arra, hogyan kell tekintelyt szerezned?
Ha kisebbsegi, ha nem, tok ugyan ugy kell eljarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!