November végére lesz kész a kerítés a határon állítólag. Napi átlag 1000 menekült/migráns/bevándorló érkezik. Most akkor a kormány hogy gondolta a kerítést megoldásnak? Addig naponta jön 1000 menekült. Hogy védenek meg minket így?
12:23
Olvasgattam a linkedet. Nem írják, h naponta 1500-at kapnának el. Van olyan nap, mikor ennyit kapnak el, más napokon pár százat, de van olyan nap, h egyet sem.
Egyébként már előttem levezette valaki, h az idei 60 ezer migráns napi átlagban mennyi.
Hol látsz olyat, hogy egy se jött volna bármelyik nap is? Egész évben, minden nap jöttek. Igaz néha többen, néha kevesebben. Az elmúlt 30 napban, pont egy hónapja jöttek a legkevesebben, 659-en.
13:11
És te hol látod ebben, h naponta 1500-an jöttek idén? Ha csak májusig visszamész, nincs meg a napi 400 sem.
És te hol látod ebben, h naponta 1500-an jöttek idén?
Hol látod, hogy azt állítottam volna, hogy naponta 1500-an jönnek?
"És te hol látod ebben, h naponta 1500-an jöttek idén?"
Az idézőjel lemaradt.
13:33
Bocs, az 13:23-nak szólt.
"2015. július 21. 7:09
Az elmúlt 24 órában 137 illegális bevándorlót fogtak el a Bács-Kiskun megyei rendőrök.
Határrendészeti hírek Bács-Kiskun megyéből
2015. július 20. 7:53
Az elmúlt 24 órában 93 illegális bevándorlót fogtak el a Bács-Kiskun megyei rendőrök.
Három szomáliai és két szír állampolgár utazott a szerb embercsempész gépkocsijában.
Határrendészeti hírek Bács-Kiskun megyéből
2015. július 19. 6:44
Az elmúlt 24 órában 21 illegális bevándorlót fogtak el a Bács-Kiskun megyei rendőrök."
Még mindig nem látom a napi ezret. Ezeket az adatokat a belinkelt honlapról szedtem. (Határrendészet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!