Eddig mi volt és mostanában mi lett a véleményetek Orbán Viktorról?
- plakát propaganda
- statisztikai csalások
- milliárdos pénzkidobások
- trafikmutyi
- földmutyi
- a Fideszes képviselők össze-vissza beszélnek a TV-ben
- közoktatás káosz
- egészségügy csődben van
- Questor és társai
- bevándorlás túlreagálása
- tüntetéssel kellett intézkedéseket megakadályozni (internet adó)
- 27% os adó még mindig megvan
- közmunkaprogram, ami valójában csak látszat, hogy "csökkenjen a munkanélküliség" -> utalok ezzel a statisztikák módosítására
- disznó áfa csökkentés miközben a csirke fogy a legjobban
- uniós támogatásokat sorba fideszesek nyerik
Soroljam még?
Remélem, tudod, hogy ezek után mi a véleményem róla!
Eddig azt hittem elmebeteg, most már biztos vagyok benne.
30F
Bocs most látom, hogy kicsillagozta az egészet.
Na szóval, nem vagyok jó véleménnyel a Vezírről.
És még őt tartják királynak, nagyon fa_szagyereknek, a legjobb miniszterelnöknek, aki mindenkinek segít...
De leginkább a focinak segít, és csókos pajtikáinak.
Mindent túlreagál, bűnbaklot keres, eltussol botrányokat, eltereli a figyelmet, gumicsontot rágat velünk, és legtöbbször nem úgy van, ahogy azt mi szeretnénk, hanem úgy, ahogy ő akarja!
És azt akarja, úgy táncoljunk, ahogy ő fütyül.
Szegényeket sanyargató, tömeggyilkos, elmeháborodott DIKTÁTOR!!!
Örüljetek neki h ninccs internetadó! Nincs annyi bevándorló, mert kitalálta a kerítést! És ez annyira jó ötlet h több ország is akar csinálni, így távoltartjuk Európától a sok r*hadt migránst! Miért utáljátok ennyire? Hogy lehettek ennyire semmibenézőek, mikor sokmindent neki köszönhettek?! Haggyjátok már békén! Miért Gyurcsány jobb? Ő egy senki!! Tett vmit az országért? Hát nem. Ő csak tönkretette az országot. Szóval ennyi,remélem érthető kinek a pártján állok.
11/L (igen, érdekell a politika)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!