Miért sajnáltatja magát a papnak öltöző melegjogi aktivista?
Ugye a Prideon tavaly volt egy melegjogi aktivista, aki annyira hirdette a toleranciát, hogy papnak öltözött, majd egy olyan magyar jelképpel pózolt, amire egy férfi nemi szerv alakot nyomtak rá(ugye enélkül elképzelhetetlen lett volna a felvonulás, nem bírta ki, hogy a tolerancia és az elfogadás jegyében ne csinálja a fesztivált).
Ma viszont feltehetően ezért jól pofán verték, amit ki is posztolt a netre, mert eltört az orra....
Nem lett volna jobb, ha otthon hagyja azt a képet meg a ruhát és normális ember módjára vonul fel?

"Figyelj már, te szándékosan hagyod figyelmen kívül a jelkép gyalázást, "
Te racionalizálod, hogy egy már nem létező ország térképe, és egy önmagában nemzeti jelképként már nem használt jelkép vélelmezett megsértésére egyenlő mérvű ellenlépés egy ember megverése.

21-es, nem értem miért vagy fennakadva a verésen.
A világon létező jelenség, hogy valaki késztetést érez egy homokos megverésére, ha meglátja.
Ez teljesen természetes dolog, hisz mindenhol a világon előfordul, kontinenstől, történelmi korszakoktól, kultúráktól függetlenül.
Ez egy másság, amit el kell fogadni. Tiszteletben kell tartani, hogy embertársaink fogékonyabbak az erőszakra, ha a homoszexuális devianciával testközelből találkoznak.
Fogadd el őket.
Ne legyél kirekesztő.
Légy toleráns
"egy már nem létező ország térképe, és egy önmagában nemzeti jelképként már nem használt jelkép vélelmezett"
Ne döntsd már el, hogy mások mit gondolnak róla jó?
A nemzeti oldal egyik fontos jelképe.
Másrészt ha ennyire jelentéktelen, akkor miért is pont azt használta?
Jah, mert ő se úgy gondolta, mint te és tudta, hogy ezzel egy jót tud provokálni és másokat szándékosan megsérteni, olyan embereket is, akiket nem is ismer és nem is ártottak neki soha.
Ez aztán a tolerancia meg elfogadás:)
Persze szerintetek ez tök rendben van.
Ezért aztán megérte ide jönni Olaszországból.
Ő megsértett több száz vagy ezer embert, ő meg kapott egy embertől egy pofont.
Szal elég egyértelmű, hogy az előbbi a nagyobb súlyú.

azert sajnaltatja magat ,mert meg ezzel is csak ujra provokalni akarja az embeteket ,feltunesi viszketegsege van sajnos.meg mert mint lathatod ,rengeteg torzszulott fogja a partjat ami szamomra megdobbento.ha meleg lennek ,akkor is szivesen pofanvernem.nagyon is megerdemelte ,es ha tovabb csinalja a feszkot ,ne lepodjon meg ha durvabb atrocitas eri ,tenyleg az ilyenektol a bicska kinyilik az ember zsebeben.na meg neztem a kepet es ott allt mellette egy egeszen kicsi gyermek(illetve az elmebeteg szuloje tartotta a kezeben :(((( )
mellesleg valaki elarulna ,mit akart ezzel a zaszloval uzenni????
Ez a legszomorúbb.
Normális meleg ismerőseim elzárkóznak az ilyentől, de ahogy láthatod, a java habzó szájjal anyázik.

"Ő megsértett több száz vagy ezer embert, ő meg kapott egy embertől egy pofont. "
Szerinted a pofon magánügy, ami két emberre tartozik? Szerintem nem.
A képek alapján pedig nem pofont kapott, ami tettleges becsületsértés, hanem megverték, ami súlyos testi sértés. Egy fütyi rajzolása a Nagy-Magyarország térképre tökéletes kommentár a szélsőjobbra jellemző aránytévesztésre.
Gyurcsány öszödi beszéde óta a szélsőjobb felfedezte a melegfelvonulást. Előtte a kutyát nem érdekelte. Ha más nem, akkor ez jelzi, hogy ez csak egy kifogás, hogy leeresszék a gőzt. Minden évben fontosnak tartották, hogy ott ugráljanak a kordon túloldalán, és szexuális aktusra hívják fel a felvonulók figyelmét. Amikor pedig választ kapnak erre, akkor ők vannak megsértve.
"Egy fütyi rajzolása a Nagy-Magyarország térképre tökéletes kommentár a szélsőjobbra jellemző aránytévesztésre."
Ezt még mindig csak te tartod "tökéletesnek".
"Minden évben fontosnak tartották, hogy ott ugráljanak a kordon túloldalán"
Hányan?50-en?Itt te tévesztettél arányt.
Leírom utoljára.
Az általad tökéletesnek tartott kommentár nem csak azt a magyar érzelmű embert sértette meg, aki nem kívánatos személynek tartja a melegeket, hanem olyanokban is felháborodást váltott ki, akik nem vállalnak közösséget a melegek elítélésében.
Ez egy tolerancia tüntetésen bizony elég necces, mert így biztos hogy nem elfogadás lesz, hanem ott is felhúzza a bőrt, ahol már nem kellett osztania az észt.
Utóbbiak leszarják, hogy neki mi baja van a szélsőjobbal, akkor se használjon magyar jelképeket.
Fuckoljon, mutogasson, de ne rajzoljon fast a "régi ország képére".
Az én hagyományőrző csoportom se fog szivárványos zászlót égetni, mert szánalmasnak tartjuk a dobálózást.
Azt pedig még mindig nem írtad le, hogy na most ti melegek mivel vagytok előrébb?
Miért volt olyan fontos hergelni, ahogy már írtam, olyan embereket, akiket nem ismer és nem is ártottak neki?
Most csökkent 50 fővel a homofóbok száma?
Mert szerintem csak nőtt.
És tudtommal nem ez a cél.
Tehát most tolerancia tüntetés vagy "anyázzunk ész nélkül, aztán csodálkozzunk, ha orrba vernek" c. tüntetés.
Jah és igen, érdekes sok meleg ismerősöm velem ért egyet:)
Akkor most ők is "fasssszopók"?:)
Mert azt tudom, hogy nekem soha nem adnál igazat, de kíváncsi vagyok mi van akkor ha ezt egy meleg mondja?:)

"A képek alapján pedig nem pofont kapott, ami tettleges becsületsértés, hanem megverték, ami súlyos testi sértés."
Na és? Ez is csak egy másság.
Ezerszer is elmondom: fogadd el, ne legyél kirekesztő!
Ha valaki ingerenciáét érez, hogy megruházzon egy provokáló deviánst, azt másságként kell felfogni és kész.
Ha erre nem vagy képes, akkor kirekesztő vagy.

Akkor utoljára:
1. Mivel nagy vonalakban egyetértek azzal, amit az úriember kifejezett a zászlóval, így akármilyen tüntetésen is került volna elő, nagyon mélyen elítélni nem tudom, akárki is ért veled egyet. Orbán Viktor fejének rugdosása (bár az sem büntetőjogi kategória) inkább necces.
2. Senkit sem verünk meg. Semmiért. Egy bűncselekmény áldozatát nem hibáztatjuk. Semmiért. Emberi együttérzés alapjai.
3. Emlegeted a toleranciát. Én sem tudom mi a válasz a teljesebb a szélesebb elfogadottságra. Az "otthon a négy fal között" biztosan nem. A melegek azt csinálták évszázadokig, sokra nem vitték. A "jöjjenek ki az utcára, de legyenek nagyon udvariasak" sem biztos, hogy az, mert változatlanul annak az elfogadása, hogy ők másodrendű polgárok, akiknek folyton igazolniuk kell önnön létezésüket. Több évszázadnyi üldözést, frusztrációt nagyon nehéz úgy feldolgozni, hogy közben arra figyelnek, hogy nehogy valakinek az édi-bédi érzékenységét megsértsék.

" hogy közben arra figyelnek, hogy nehogy valakinek az édi-bédi érzékenységét megsértsék."
Jah, de ő elvárja ugyan ezt :)
Ha ő nem azt adja, akkor miért várja el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!