Ha az Isis eljut a Balkánra, esetleg Magyaországra is betör, rendesen fegyverekkel, mire lehet számítani?
Szintén júniusban egy másik szíriai elemző mondta azt, hogy az ISIS barbár cselekményei Irakban és Szíriában azt jelzik, hogy izraeli gondolatok uralják a terrorista csoport parancsnoki központját.
ez meg a talmudi rituálék kacsamesék.
totál hülyeség, zsidóellenes arab propaganda.
a számítógépeken talált infókat még el is tudnám hinni, mert szerintem az Illuminatinak lehetnek zsidó és akár izraeli zsidő tagjai is, mint minden más nemzetből is vannak, de amit fent másoltam, totál, de totál sztálini ideológia másolatú duma.
a talmudot ismerem, semmi ilyen nincs benne, csak pl. az,. hogy a kis kecskék ne főzd meg az anyukájának a tejében, mert az milyen szenyóság, hogy eddig az jelentette neki az életet, most halálában meg abban fő.
Irgalom. Még az állatoknak is.
Semmi olyan rituálé nincs benne, ami embereket így kezelni. Semmi.
Jelzem nem vagyok zsidó, de a Koránt és a Talmudot is olvasgattam, mert réges rég óta érdekel.
20-as!
Egy dzsihádista csoport lépett Irakba Szíriából, és meghódította területének egy jelentős részét.
Céljuk, hogy egy totalitárius iszlám államot hozzanak létre azon a területen, és azt Irak és Szíria Iszlám Államának nevezik (ISIS).
Ez a csoport a szaúdiak és az amerikai összeesküvésnek a közös alkotása (a jezsuitákkal és a Blackwater/Academi barátjaikkal együtt a színfalak mögött).
Az amerikai összeesküvés terve az, hogy ürügyet teremtsenek a katonai invázióra, és így meghosszabbítsák az olajdollár életét, és hogy a katonai-ipari komplexum zsebre vágjon egy szép nyereséget.
Az ISIS saját nukleáris képességekkel rendelkezik mindenféle kormányzati ellenőrzés nélkül, a források szerint. Ezen kívül azt is megállapították, hogy az ISIS által használt műholdas kommunikációt Jeruzsálemből irányítják. Ugyanakkor az ISIS drónokat a Fort Huachuca amerikai katonai bázisról működtetik Arizonából.
Ezenkívül az igazi muzulmánok Irakban azt mondják, hogy az ISIS harcosok "nem néznek ki muzulmánoknak, és nem úgy viselkednek, mint a muszlimok." A helyeiknek is nagyon gyanúsak az amerikai SUV-k és felszerelések, amiket használnak.
Vagyis az ISIS kezd gyanússá válni, mintha a nácikhoz kapcsolódó Muzulmán Testvériség nevet váltott volna, és megpróbálná a közel-keleti olajat megkaparintani, amit az arab tavasz során nem sikerült megtenni.
Titkosság alól feloldott dokumentumok szerint Obama utasította a CIA-t az ISIS dzsihádisták kiképzésére
Kormányzati felügyeleti szerv által nyilvánosságra hozott amerikai hírszerzési dokumentumok megerősítik a gyanút, hogy az Egyesült Államok és néhány úgynevezett koalíciós partnere valójában elősegítette az Iraki és Szíriai Iszlám Állam (ISIS) felemelkedését, mint egy hatékony ellenfélként a szíriai diktátor elnök, Bassár el-Aszad kormánya ellen. Emellett az ISIS tagjait kezdetben a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) tagjai és vállalkozói képezték ki Jordániában található létesítményekben 2012-ben. Az eredeti cél az volt, hogy meggyengítsék a szíriai kormányt, amely háborús bűnökben vett részt a saját népe ellen, állítja több jelentés.
Ami az ISIS-el történik a Közel-Keleten, az valójában egy amerikai megbízásból folyó polgárháború. Egyrészt a Pentagon küzd az ISIS ellen. Másrészt az ISIS toborzóit elfogták Pakisztánban és máshol, akik elmondták, hogy finanszírozásukat az Egyesült Államokból kapják. ISIS harcosokat kezelnek izraeli kórházakban, és Jeruzsálemen keresztül küldik szét a világba az ISIS propagandát, a brit hírszerzés szerint.
Kérdező! Egy lehetséges forgatókönyv - szerintem:
A menekültekkel beszivárogtatják a terroristákat Európába, és akár Magyarországra is. A harci muníciót más utakon eljuttatják a terroristákhoz. Elkezdenek itt-ott robbantgatni. Az USA, Izraellel szövetkezve (ne feledjük, hogy a kettő ugyanaz a szervezet!), mint az állítólagos terrorelhárító, csapatait beállomásoztatja Európába. Megteheti, mert NATO tagok vagyunk. Innen már csak egy lépés, hogy az USA (és Izral) katonailag megszállja a saját európai NATO területét, mondván, hogy terrort hárít el. De miféle terrort, amikor ő hozta létre? A többit a képzeletetekre bízom.
Tehát megment minket tőlük, és utána jöhet a mindenbe belemászó totális állam, világállam?
azon a címszón, hogy védenek a terrortól?
de előtte hagyják azt is, hogy jósok halott legyen, nem?
Én úgy tudom, az ő felsőbb rétegeiknek célja, hogy az emberiség megfogyatkozzon, kevesebb ember fölött könnyebb uralkodni, és a javakon is jobb, ha kevesebben osztoznak.
Az lehet, hogy az a csoport, akit te írsz, ezzel nincs konkrétan tisztába, de hidd el, ők is kapják még feljebbről ezt az utasítást.
A lényeg, hogy terror védelem néven lehet totáliskodni, igaz?
Hogy jutna már el a Balkánra?
Hogy elehet egyeseknek ennyi esze?
Hol olvassátok ezt a sok baromságot, a kurucinfón?
Nem, én életemben nem olvastam a Kurucinfo-t.
Figyelek és gondolkodom. Összerakom a képet.
EGy filmet láttam a témában csak, a címe: Az elhitetés kora.
Azóta meg áll össze a kép.
Ajánlom a filmet.
na második te már megin nagyon okos vagy.a wehrmacht is vér profikból állt és mégis megverte egy szedett vedett hadsereg a vörösök.a nagy részük még írni olvasni sem tudott puskát se látott mielött odavitték.
aki tud célozni meg lőni az már majdnem egyenlő ez képzett katonával.golyóállóságot nem lehet tanulni.
mi ez hogy nem juthatnak el ide?boszniában már kiépített hálózatuk van.franciáknál szintén vannak "elemek".a tévében is benne volt mikor villantottak egyet.líbiába és tunéziába is átverekedték magukat észrevétlenül.
ide meg a menekültek közé vegyülve gyerekjáték bejönni nekik.
"hogy jutna el a Balkánra?"
Líbiában már ott vannak, Szirt városát teljesen elfoglalták. És csak pár emberrel kezdték, de sok helyi csatlakozott hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!