Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Melyik párt aktivistái közt...

Melyik párt aktivistái közt vannak a legszebb lányok?

Figyelt kérdés
10 válasz után szabad a gazda!
2010. márc. 4. 23:13
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Ó, szevasztok! Itt a 10 :)

Természetesen a kis ökopárt soraiban az a temérdek tehetséges önkéntes. Honnan szedik egyesek, hogy az LMP liberális és kész? Ja, hogy Morvaihoz képest "szegényes" a fogalombázis? :D Elsősorban a fenntarthatóság a cél: ők látják, hogy az ember a természettől függ, tekintettel kell lennie rá, nem rabolhatja meg egy icipicit sem. A liberális voltuk csakis ezután jön. De vegyük már észre: az egyetlen, aki tényleges demokráciát akar, az össznépi visszahívás (kényszerlemondatás, ha így jobban tetszik) lehetőségének tényleges megteremtésével, ha már itt a net és pont cél lenne közművet csinálni belőle. Tudom, Marika néni erős megszokási folyamattal szembesül majd. Ahogy annak idején a tévé távirányítója esetében is...

Áh, elkalandoztam... Szóval ajánlom figyelmetekbe az LMP soraiban tevékenykedő szemrevaló menyecskéket :) Gyümölcseiről ismerszik meg a fa :)

2010. márc. 5. 09:39
 12/27 anonim ***** válasza:
39%

én a jobbiknál csak randát láttam mindig. lmp-nél még csak fiukat láttam.

mszp v. fideszes aktivistát még nem láttam.

2010. márc. 5. 09:56
 13/27 anonim ***** válasza:

A Jobbik szóvivő hölgyikéje, na az NŐ (így nagybetűsen).

Ilyenből kellene sok ebben az országban, nem az igénytelen szigeten részegen drogosan hányó-fosó, bárkivel kufircoló liberális buta libákból!

2010. márc. 5. 10:14
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
Egyik ismerősöm volt magyar szigeten. Büszkén mesélte, hogy milyen atomrészeg volt ott az emberek többsége. Fiúk lányok együtt.
2010. márc. 5. 10:54
 15/27 anonim ***** válasza:
75%
Miért, egy fesztiválon nem lehet alkoholt inni? Úgy tudom legális. Ellentétben a könnyű és a kemény drogokkal, amiket a Sziget fesztiválon fogyasztanak előszeretettel a liberálisaink. És még büszkék is rá.
2010. márc. 5. 11:00
 16/27 anonim ***** válasza:
50%
Egyik kommentelő(talán te) írta, hogy szigeten részegen drogosan igénytelenül mászkálnak az emberek. Egyrészt ezt kikérem magamnak, az én nővéremet aki 26 évesen kiment a szigetre koncertre, ne drogosozza le senki. Vannak nyilván drogosok, de nem olyan sokan. Részeg annál több, ami ugyanolyan szánalmasan tud kinézni, mint egy drogos. Ezért mondtam a magyar szigetes példát. Ne akard olyan szenteknek beállítani a jobbikosokat, akik nagy része rocker, aki akkor részeg amikor csak tud. Tisztelet a kivételnek.
2010. márc. 5. 11:13
 17/27 anonim ***** válasza:
63%
Megnéztem ezt az LMP Esztert, de nem estem le a székről. Ajánlom figyelmetekbe Julija Timosenkot :D
2010. márc. 5. 11:15
 18/27 A kérdező kommentje:
Azért nagy hányaduk korrekt és kedves lehet, ha hihetünk a látszatnak: [link]
2010. márc. 5. 11:24
 19/27 anonim ***** válasza:
83%
én jobbikos vagyok és kikérem magamnak... ha olyna csúnya lennék, nem kellene leráznom magamról a pasikat állandóan, és nem kellene magyarázkodnom minden idióta miatt a féltékeny vőlegényemnek....és szőrtelenítek mindenhol, nem tudom, honnan szeditek ezt a hülyeséget, h a jobbikos lányok nem szőrtelenítenek
2010. márc. 5. 11:40
 20/27 anonim ***** válasza:
XD
2010. márc. 5. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!