Melyik párt aktivistái közt vannak a legszebb lányok?
Ó, szevasztok! Itt a 10 :)
Természetesen a kis ökopárt soraiban az a temérdek tehetséges önkéntes. Honnan szedik egyesek, hogy az LMP liberális és kész? Ja, hogy Morvaihoz képest "szegényes" a fogalombázis? :D Elsősorban a fenntarthatóság a cél: ők látják, hogy az ember a természettől függ, tekintettel kell lennie rá, nem rabolhatja meg egy icipicit sem. A liberális voltuk csakis ezután jön. De vegyük már észre: az egyetlen, aki tényleges demokráciát akar, az össznépi visszahívás (kényszerlemondatás, ha így jobban tetszik) lehetőségének tényleges megteremtésével, ha már itt a net és pont cél lenne közművet csinálni belőle. Tudom, Marika néni erős megszokási folyamattal szembesül majd. Ahogy annak idején a tévé távirányítója esetében is...
Áh, elkalandoztam... Szóval ajánlom figyelmetekbe az LMP soraiban tevékenykedő szemrevaló menyecskéket :) Gyümölcseiről ismerszik meg a fa :)
én a jobbiknál csak randát láttam mindig. lmp-nél még csak fiukat láttam.
mszp v. fideszes aktivistát még nem láttam.
A Jobbik szóvivő hölgyikéje, na az NŐ (így nagybetűsen).
Ilyenből kellene sok ebben az országban, nem az igénytelen szigeten részegen drogosan hányó-fosó, bárkivel kufircoló liberális buta libákból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!