Hogyan illik a jobbikosoknak köszönni?
"Köszönés: Adjon az isten!
Elköszönés vagy viszonzás: Szebb Jövőt!
Egyébként szerintem ez jobban összekovácsol minket mint a többi párt tagjait :)"
Ez igen, egy köszönés kovácsol össze titeket, besz@rok a röhögéstől :D:D Sokat köszöngessetek, nehogy szétessetek :D:D
Ugyanúgy mint a többi normális embernek.
Pl.: Jó napot kívánok!
Jézus nektek át van mosva az agyatok!!!
Honnan ismered meg a másik jobbikost, mindenki kötelezően felvesz egy Vonát ábrázoló pólót....ennyi hü'yét akinek nincs jobb dolga mint ezzen agyalni.
Köszönés: Éljen a bal oldal!
Válasz: Kenyéren és vízen...
Az 'Adjon Isten!' köszönés falun szokás, amikor a középkorú Józsi odaszól az idős Gyula bácsinak, hogy: Adjon Isten Gyula bá! Hogy van ma?
Könyörgöm nehogy már jobbikos köszönés legyen ez!!
Nem vagyok otthonos a politikában. Persze van fogalmam a dolgokról, de mélyebben nem ásom bele magam.
Amíg nem olvastam ezt a kérdést és ezeket a válaszokat, addig bíztam a Jobbikban, de most már látom, hogy ez valamilyen diktatúra-szerű párt. Nem lenne jó, ha elfajulnának a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!